woensdag 5 januari 2011

Multifunctioneel Vlopje..

Een kennis van me vroeg me of ik voor haar een envelop wilde maken voor een vriendin van haar. Tuurlijk wil ik dat doen alleen is het soms best lastig als je je eigen draai er niet helemaal aan geven kan. Het moest namelijk niet te vol zitten met allerhand prutteltjes want daar hield ze niet van. Uiteindelijk heb ik er dit van gemaakt...
De voorkant..
Ik vond nog een restantje vintage/romantisch design papier en in combinatie met de stempel van Dawn ( nellie snellen) ziet het er toch leuk uit.

De stempelafdruk is ingekleurd met aquamarkers alleen ben ik vergeten op te schrijven welke kleuren ik allemaal gebruikt heb. De randen zijn bewerkt met distress inkt Brushed Corduroy.
De binnenkant heb ik rustig gehouden wat opzich ook prima kan want het papier alleen al is supers...mijn bescheiden mening dan weer he?
Ik heb er voor het oog een paar stempelafdrukjes ingedaan. Ik heb een journal stempel gebruikt zodat ze daar haar boodschap op kan schrijven. Vlieg ik nu even snel door de winkel om de kelder weer aan te vullen want die is na de feestdagen redelijk geplunderd, net even snel een sopdoek erdoor heen gehaald en nu maar weer Hamsterennnnnnn...Liefs Peet

8 opmerkingen:

 1. Wow wow wow wat is dit weer mooi gelukt! Ik wens je het allerbeste voor een geweldig mooi 2011!
  Ik hoop terug meer tijd te vinden om te bloggen!Waar zit die tijd toch verstopt...ik zoek hem al maanden!!!!!
  Heel veel liefs,Celia.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super Petra je envelopje

  groet diana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Uitkijken voor overvliegende helicoptertjes, he?
  Je vriendin kan tevreden zijn, ik vind dat je je heel goed aan de opdracht gehouden hebt. Het is een mooi, rustig geheel geworden!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi gemaakt! Ik vind het vooral leuk dat je aan de binnenzijde (achter je stempeltje) nog plaats hebt om een tekstje te schrijven.

  Liefs, Myriam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat prachtig gemaakt Petra,lief die stempel,mooi ingekleurd.
  Heel mooi papier.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoi

  schitterend gemaakt!!
  een erg leuk cadeau!!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. schitterende vlop
  erg leuk gedaan
  liefs chantal

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet