donderdag 10 maart 2011

Birthday Wishes

Ik was dus bezig om het huis aan kanten te maken, want met 5 dagen carnaval is dat er uiteraard een beetje bij in geschoten. En al hoewel ik absoluut niets met carnaval heb heb ik wel genoten van de optochten ( 3 dagen) en ben voor het eerst op zondag met de kids naar de kinderdisco/carnaval geweest. Vorig jaar waren ze nog niet oud genoeg om naar binnen te mogen en geloof me die schade hebben ze dubbel en dwars ingehaald. Zondag was het nog wat aftasten maar niet veel later was al bepaald dat ook de maandag en de dinsdag vrij gehouden moest worden voor de kinderdisco. Het was wel erg gezellig maar ik moet zeggen maar ben blij dat het allemaal weer geweest is. Kids zijn nu lekker logeren, rob aan het werk en moeders had de beneden verdieping helemaal aan kant en was op weg naar boven en ...belande in de verkeerde kamer en heb toch even een kaartje gemaakt....
Niet denken dat mijn tafel zo beschadigt is maar dit is de bovenkant van me ladenkast...oud beessie dan krijg je dat. Ik heb de kaart gemaakt met die cuts van Pampered Pets en ik vind ze leuk. Ga ik nu snel met de bovenverdieping verder en dan ben ik weer helemaal bij voor het weekend....Liefs Peet

14 opmerkingen:

 1. hoi petra

  heel mooi je kaart

  groet diana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaart Petra enne, succes met je bovenverdieping.

  Groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die heb je weer fijn in elkaar geflanst dat kaartje, mooi hoor. Leuk dat jullie zo een geweldige carnaval hebben gehad, wij hebben er hier helemaal niks mee. Grtjs Erica.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nou dat heb je weer mooi gehad he
  idd nu weer over tot het gewone leven
  je kaartje is weer Toppie !!

  Groetjes Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 5. prachtig is dit vrolijke kaartje, en succes nog met de poets

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jakkie, wat moet je dan dit weekend als alles nu al aan kant is? Naar de moederdisco?
  Je kaartje is heel mooi geworden, erg stijlvol!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou...jij hebt zo te horen goed carnaval gevierd met je kids! hahaha! En jah..dan is het logisch dat je niet aan het knutselen toe komt.
  Maar je kaartje is super geworden.

  Liefs mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hi Petra,

  Ha ha, ik had de tafel niet eens gezien, tot je het zei zo, hi hi, past toch perfect bij jouw vintage sfeer? ;-) Ik vind je kaartje weer super geworden, heel leuk gemaakt, zo op je verdwaalde route!

  Groetjes,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super mooi kaartje

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Alaaf.. or something like that right :)

  Wat een lief kaartje heb je er weer van gemaakt. leuk hoe je beschrijft hoe je in de verkeerde kamer was beland. Heerlijk.. I love your humor!
  Nou.. plezier maar weer met de schoonmaak. Lekker idee dat je kids niet om je heen zijn om het weer in een lekker rotzooitje te maken. (Wow, mijn nederlands gaat er weer even helemaal op vooruit zeg.. pffffff.)

  Inky hugs, Pauline
  http://thepursuitofstampiness.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hoi

  wat een leuk kaartje!

  een super leuk afdrukje!

  succes met poetsen!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je kaartje is heel erg leuk. Ennehh je bovenverdieping loop niet weg toch????!!!! hihi

  Groetjes Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wouw schitterende kaatr peet
  erg leuk gedaan
  en wat bedenk je er altijd van die leuek verhalen bij echt super
  liefs chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 14. I love your "cat card"! I have two cats and they are the bosses of our house. :) Your card is so beautiful with the color combination and gorgeous floral accents. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet