maandag 4 april 2011

Even Bij Babbelen...

Genieten jullie ook zo van het voorjaar? Ik kan er dus echt van genieten, zoals het gekwetter van de vogels, de bloemen en bomen die weer langzaam in bloei komen...heerlijk.
Ik kreeg een paar mailtjes en een berichtje van me stempel tante ( klinkt leuk he roelie) waar mijn creaties bleven op mijn blog... nou lieverdjes...die liggen in de kast. Ik ben even klaar met kaartjes maken en dat heb ik elk jaar. Zodra het goede weer er aankomt dan is mijn zin om kaarten te maken weg...ik ben dan liever lekker buiten in de tuin bezig of lekker met mooi weer de rommelmarkten af struinen.

Ik ben wel met andere freubels bezig en als die af zijn komen ze uiteraard op me blog maar het kan nu dus zijn dat het rustig word op mijn blog.  Liefs Peet

7 opmerkingen:

 1. Hoi Peet

  Helemaal gelijk ik geniet ook zo van mijn tuin we hebben hem weer vrolijk gemaakt en er moeten nog veel bloemetjes bij ik geniet er ook zo van vooral de vogels heerlijk je bent niet de enige

  Liefs nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet maar lekker van het mooie weer Petra.
  Doe ik ook, en zo af en toe met een minder mooie dag verschijnen er wel weer creaties op het blog.
  Heerlijk he die vogels, ik moest vanmorgen vroeg beginnen en toen ik er uit ging om kwart voor zes hoorde ik het vogelkoor al buiten fluiten, heerlijk!
  Dat is heerlijk ontwaken moet ik zeggen.
  Lieve groetjes,
  Corien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd goed om van het mooie weer te genieten. Goed dat je het zegt, dan hoeven we ons geen zorgen te maken dat je in het ziekenhuis ligt. Je ligt dus in de tuin!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi lieve Petra.

  Where is the like button? Hier in Calgary heeft het van het weekend weer zoveel gesneeuwd. Bomen krakten er gewoon van door. Wij leven nog zo binnenshuis.. en een kaartje kan dan zo op vrolijken, maar zodra het lente is.. ga ik ook heerlijk buiten rommelen.. sigh.. ik zie er zo naar uit.
  Geniet er maar veel van. Liefs van Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nou meid je hebt groot gelijk, geniet maar lekker van die mooie voorjaarszon want voor je het weet is het weer hier in nederland weer omgeslagen en dan kunnen we nog lang genoeg binnen zitten, en natuurlijk ben ik wel benieuwd naar die andere freubels waar je mee bezig bent, maar dat zien we vanzelf wel.

  groetjes anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heeej Peet!

  Je hebt groot gelijk hoor. Geniet lekker van het mooie weer en van je tuintje. We zien je vast wel weer een keertje verschijnen ;)

  Liefs mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 7. groot gelijk heb je, lekker ff niksen, maar door het geweldige weer ga je zeker wel inspiratie opdoen, kan je straks weer lekker aan de bak ;0) groetjes christa

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet