donderdag 28 juli 2011

Filmpjes Tijd.....

Nou dames, ik heb het schema even omgegooit en net het filmpje gemaakt over de achtergronden. Erg leuk om zo jullie reacties te lezen en ik vind het nog leuker om ideeen met jullie te delen dus...pak de popcorn, chips en cola en enjoy....Wees bij achtergrond nummer 2 echt voorzichtig dames!!!
Vragen en ideeen zijn altijd welkom...Liefs Peet

p.s bij achtergrond nummer twee moet glossy accent natuurlijk glossy cardstock zijn .

12 opmerkingen:

 1. Hoi petra, Ik zit je filmpje net te kijken en ik was toch al aan het freubelen dus ik denk probeer dat laatste even. Leek me leuk met een script stempel... je had gelijk... levensgevaarlijk hihi.
  Zit ik hier netjes mijn papier te branden (van de action) doe ik het net even iets teveel.. vliegt gelijk mijn papier in brand ghihi ik snel met het papiertje naar de keuken rennen, gauw in de wasbak gegooit en de kraan aangezet. blazen hielp niet. voortaan dus toch maar even een kommetje water naast me neer zetten hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. meiske toch..jezelf niet verbrand? Ik had het de eerste keer ook hoor, de zijkant vloog in de fik dus ik heb nu ook standaard als ik dit doe een bakkie water op het buro staan. Ben wel benieuwd hoe het word zo met de script afdruk, klinkt goed..Succes Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O, wauw werkelijk prachtig en toch zo simpel, ik ga het ook proberen met achtergrond 2.
  Heel erg bedankt!!!

  Groetjes, Danielle

  ps, bedankt he voor snelle reactie!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gelukkig niet zeg, schrok er wel van, kan er nu wel om lachen. dom van mezelf ik zet altijd een bak water met dit soort dingen naast me, maar wou het even snel doen.. wel bedankt voor de tutorial

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoy peet
  wat een gave tips voor leuke achtergrondjes,heel veel dank daarvoor!
  gaat het zeker uitproberen en er staat al een brandblusser op mijn kamertje:-))
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaaf zeg. Het eerste techniekje ken ik wel, maar die tweede is ook wel errug leuk zeg. Ga ik ook nog wel eens uit proberen.
  Groetjes Fieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. SUPER SUPER gaaf gemaakt en mooie uitleg
  dank je wel voor het delen Peet
  groetjes lenny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik had het niet zelf kunnen bedenken, ga het zeker een keer uitproberen . . . maar nu eerst vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Petra, ik heb kaart gemaakt naar aanleiding van je filmpje, kom je kijken want ben benieuwd wat je er van vindt geworden?

  Groetjes, Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een buitengewoon kindvriendelijke oplossing bij de eerste. En heel dapper dat je dat demonstreert met een witte bloes aan! Ik zag altijd op tegen het geknoei met die beïnkte knikkers, maar op deze manier gaat het heel goed.
  Ik begrijp dat de tweede methode niet kindvriendelijk is en dat je al BHV-ster moet zijn om het aan te durven. Ik weet nog niet of ik daar mijn vingers aan durf te branden.....
  hihi.
  Een super uitleg! en met een super resultaat!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super idee'tjes, het eerste lijkt me inderdaad leuk om samen met kinderen te doen. Alhoewel het ook iets voor mij is want ik ben helemaal geen artiest met verf.
  Bedankt voor de tutorial meid!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jeetje zeg....wauwwww!!!!! Dat is het enige wat ik nu op dit moment even kan uitbrengen.....ohhh het begint nu meteen te kriebelen...ik wil dit ook uitproberen, maar ik zal even moeten wachten tot ik thuis ben en de tijd ervoor heb. Maar wel super gaaf. Net ben ik al volger geworden van je blog, maar nu ben ik hier nog meer heerlijk aan het rondstruinen! Echt super gaaf!

  Groetjes Suus

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet