woensdag 3 augustus 2011

Garenklosje of....

Ik had van de week de nieuwe hobbyhandig gekocht en zag daar een leuk idee instaan van een " garenklos" met een opberg mogelijkheid. Persoonlijk vond ik die in het blad stonden niet zo mooi, ietwat te groot en weinig verhouding ( maar das mijn mening he). Ik dacht...ik doe het iets anders en heb een leeg naaldenkokertje gepakt en opgepimpt..
Op het eerste gezicht lijkt het op een kantklosje. Ik heb restjes papier gebruikt en gedistrest met Brushed Corduroy. DE boven en onderkant heb ik gemaakt met de stanzen van Nellie Snellen.
Op een of andere manier is de instelling van me fototoestel niet goed en ik ben er nog niet achter wat er mis is vandaar dat sommige fotos wat wazig zijn. De sleutel die tussen de bloemen verstopt zijn heb ik gemaakt met Artista Softklei. dat is hele fijne klei die super licht is en dus voor zulke projectjes ( maar ook voor op kaartjes) geschikt is. De sleutel heb ik met Walnut Ink bespoten en in de overgebleven inkt de twee bloemen ( boven op het klosje) en het lint in gedept. Weggooien van inkt doen we dus niet he :-).
De deksel heb ik eenvoudig gelaten, alleen twee bloemen en een brad ( van de xenos).
En zo ziet de koker er met inhoud uit hihi. Leuk idee toch..een beetje van de hobbyhandig en een beetje van mezelf...Liefs Peet

12 opmerkingen:

  1. Wat ziet dat er leuk uit Peet. Ik herinner me ineens dat ik ergens nog een aantal rolletjes van een fotorolletje moet hebben.

    gr. Silvia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoy crea-peet
    dat is echt een pracht van een kokertje en zag het in de HH staan ,ben ook een beetje aan het freubelen voor de SWAPP en dat word ook met klosjes in een doosje als opdracht,maar wat sylvie schreef is ook erg handig:-))
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi hoi,

    Wat een super leuk opberg-klosje heb je gemaakt zeg!! Helemaal leuk!
    Wat heb je trouwens je blog leuk gepipmt, super met je foto!!
    Fijne avond, liefs Brenda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat geweldig leuk, kijk dat is nou weer zo'n idee van jou, je weet telkens weer ergens een draai aan te geven, en wat is je blog schitterend, dat is echt een binnenkomer, ziet er erg profesioneel uit hoor, erg knap gedaan.

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. je heb je zelf overtroffen wat mooi zeg grt jans

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauuuuw wat heb je dit schitterend gemaakt

    gr hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  7. oooh wat schattig zeg, heel erg leuk meid.

    lieve groetjes
    angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi hoi,

    wat een ontzettend mooi en schattig "garenklosje" is dat geworden zeg.
    Mooi gedaan!

    Groetjes, Suzanne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hai,

    Wat mooi gemaakt zeg! Maar voor mij persoonlijk is het niks...ik hou het liever nog even bij het maken van kaarten en kado doosjes. Heb gister dankzij jou filmpje met het zelf maken van achtergrondjes een hele leuke kaart gemaakt...al zeg ik het zelf! Dit soort dingen daar begin ik nu nog eventjes niet aan, al vindt ik het er wel leuk uit zien!

    Groetjes Suus

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Peet,

    ziet er prachtig uit! Leuk idee, met dat kokertje!

    Weet je zeker dat het in de Hobbyhandig stond? Ik heb er laatst namelijk een paar gemaakt voor het Hobbyjournaal, met opberg mogelijkheid.

    Groetjes,
    Ellis

    BeantwoordenVerwijderen
  11. yeppers, het staat in de nieuwste hobbyhandig erg leuk om te maken en idd ik heb die van jou ook gezien in het hobbyjournaal. En dames, bedankt voor jullie leuke reacties op mijn nieuwe blog...liefs peet

    BeantwoordenVerwijderen
  12. schitterend!!

    erg mooi gemaakt erg mooie details!!

    gr regina

    BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet