vrijdag 12 augustus 2011

Yesss...Een Beurs Op Fietsafstand.

Hallo...ik ben zo heppiedepeppie want er is volgende maand een Creatieve Beurs en peetje ken er op de fiets heen, als dat niet toppie is. Gaan er toevallig nog meer bloggertjes heen, wie weet ontmoeten we elkaar daar dan wel..ik ga op de zaterdag mocht je het willen weten....Liefs Peet

5 opmerkingen:

 1. hoi peet,

  Venray is voor mij toch echt niet te doen op de fiets, ik ga volgende week naar de KGKD beurs bij ons in de IJsselhallen in Zwolle, en ja ook ik kan daar op de fiets naar toe, het is nog geen 5 min fietsen vanaf mijn huis, dus dat wordt weer een hele leuke dag en natuurlijk een ramp voor mijn portemonnee, maar dat is met elke hobby, ben wel benieuwd wat voor leuke en nieuwe dingetjes er zullen zijn.
  ik wens je heeeeeeeeeeeeeeeeel veel plezier op de beurs bij jullie in Venray.

  groetjes anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. tof zeg!. Ik kan daar alleen maar van dromen.

  Veel plezier toegewenst op de beurs hé.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als het voor jou een fietsafstand is, dan leen ik even een helicopter. hihi Ik ga naar Zwolle, al is dat ook nog een uur naar beneden rijden.
  Maar het lijkt me heel relaxt om op de fiets te gaan!
  Veel plezier.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat er nu in Venray een beurs is en
  nog wel op de fiets er naar toe. Ik ben donderdag
  naar Den Bosch geweest en dat is maar 7 km dus
  eigenlijk kon ik ook op de fiets

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hai,

  Nou voor mij is dat te ver hoor!! Maar ik snap heel goed dat het lekker is om op de fiets te kunnen. wij hebben hier vlakbij altijd de creabeurs in Rijswijk dat is voor mij vlakbij...ik zou op de fiets kunnen, maar de auto is toch makkelijker. ;-)

  Groetjes Suus

  ps veel plezier!!

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet