dinsdag 27 september 2011

Enjoy The Simple Things Of Life

En hier is weer een gevalletje,,,kweetnie.
Ben er zelf nog niet helemaal tevreden over maar goed, misschien later met nog wat aanpassingen dat het wel weer goed komt. Je kan soms ook teveel op iets willen plakken wat er uiteindelijk niet beter van word.
Kijk en oordeel zelf * grijns*..
Ik heb de tag eerst met distress Stain Weathered Wood en Walnut Stain gekleurd, goed laten opdrogen en daarna heb ik met de distress Dabber Snow Cap afdrukjes gemaakt van het gras. De bloem heb ik gemaakt van Koffiefilterzakjes die ik eerst met glimmermist Forest Mos ( grote bloem) en Wild Honey ( binnenkant van de bloem) heb bespoten. De vogel heb ik met Mat Accents bewerkt en bewust nat op de foto gezet zodat jullie begrijpen wat ik bedoel. Als de mat Accent opgedroogt is is de vogel verdikt maar dan mat van kleur. Onderin heb ik kleine bloempjes geplakt die ik van Fimo heb gemaakt en het stukje leer komt van de schoen van de kleine hier, zat een proeflapje op om te laten zien dat de schoenen echt van leer waren en mams dacht...kan ik wel weer wat mee. De tekst heb ik bewust wat rommelig opgeplakt en de randen van de tag heb ik nog wat bewerkt met Distress Dapper Lake Mist. Bedankt voor jullie bezoekje...Knuf Peet

11 opmerkingen:

 1. Hij is toch mooi geworden!? Misschien is het omdat de achterkant wat donker overkomt, je had wat "scattered straw" kunnen gebruiken om hem wat meer kleur te geven....maar ik vind hem super zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind hem mooi peet weer eens wat anders grt jans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi peet
  zie niet waar je je eigen aan stoort,ik vind het een mooie tag/label!!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nou dit is toch geweldig, het is echt een hele mooie tag geworden, vaak stellen we voor ons zelf te veel eisen, maar dat is bij deze tag echt niet het geval, het ziet er schitterend uit, leuk ook dat je het leertje van de schoen van de jongste hebt gebruikt, echt suuuuuuuuuuper.

  groetjes anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is goed zoals 'tie is. Dat staat buiten kijf.
  Maar met een leren veter door het oogje staat het vast al anders. En misschien ligt de balans van het wit wat teveel naar beneden en trek je dat recht door b.v. enjoy met grotere letters (meer wit) te maken. (PS: deze reactie heeft wel een groot blabla-gehalte. beetje drukke dag gehad, neem het me maar niet kwalijk)
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oooooh peet wat een plaatje zeg, helemaal lief

  lieve groetjes
  angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. nou dit gevalletje van je weet het niet, ik vind het gaaf hoor nix meer aan doen xx christa

  BeantwoordenVerwijderen
 8. schitterende tag peet
  erg mooi gemaakt
  liefs chantal & sygrid

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet