zondag 11 september 2011

FF bijbabbelen....

Gisteren hebben we de verjaardag van Daniel en mij gevierd, we zijn eigenlijk morgen pas jarig en dan doen we het nog met zijn 4-ren dunnetjes over. Ik had aan iedereen geld gevraagd omdat ik vandaag met het nichtje van rob naar de hobbybeurs van Nellie Snellen zouden gaan. En wat was die leuk en wat was het druk pfffff. Er waren veel mensen met ietwat teveel Van Der Bilt op en sommige bij wie het geen kwaad kon. Ik heb niet zoveel gehaald, een set Floral Punches van Nellie Snellen en heel veel bloemen. Op de beurs was zon een pakje 2 euries en hetzelfde pakje was bij Nellie in de winkel 4,75. Hoe kan het toch zoveel verschil? Ik heb wat bekende gezichten gezien en dat was ook wel erg geinig,  wat een heerlijke gezellige mensen die echt plezier uitstraalde in wat ze deden.

Dan wil ik even wat vertellen naar aanleiding van wat mailtjes die ik heb gekregen. Mensen vragen vaak...waar haal jij die leuke ideeen vandaan en sommige menen dat ik het verzonnen heb. Ik heb er een hekel aan om met andersmans veren te lopen dus.... Ik kijk heel veel op youtube en als ik iets zie wat ik ontzettend leuk vind dan maak ik het na maar ik geef er mijn eigen draai aan. Kopieren doe ik niet das tegen mijn principes, wat andere doen moeten ze zelf weten uiteraard. Neem nu de ster die ik vrijdag op me blog heb gezet, die kwam ik tegen op youtube en vind het leuk om die met jullie te delen, dinsdag maak k er een filmpje over aangezien niet iedereen zo handig is met youtube en ik vertel ook altijd in de filmpjes dat de ideeen van youtube komen. Mocht ik het zelf bedacht hebben dan vermeld ik dat ook op het blog of evt in een filmpje. Ik hoop dat het zo duidelijk is..

Ga ik nu even mijn prut opruimen van de beurs en optijd naar bed want deze dame is toch al bijna een jaartje ouder grijns...Liefs Peet

5 opmerkingen:

 1. hoi peet
  als je dit leest dan ben je jarig dus van harte en nog vele gezonde knutseljaren en denk je niet dat in andere landen ook de ideetjes worden gemaakt die andere maken,natuurlijk wel! en de meeste mensen geven hun eigen draai eraan en dat vind ik juist zo leuk,dus wacht tot jij je eigen filmpje weer hebt gemaakt:-))
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Petra,

  Ik wens je morgen een hele gezellig dag toe met veel leuke en creatieve kado's en veel taart.

  Alvast van Harte Gefeliciteerd !!!!

  Groetjes Aletta

  p.s. ik ga nu ook lekker slapen want morgen heb ik m'n eigen verjaardagsfeestje :)))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Peet

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!
  Ik wens je een heel fijn feest en hopelijk veel kaarten!

  Groeten Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag voor morgen, maak er een leuke dag van met veel taart en kadootjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. van harte gefeliciteerd met je verjaardag en natuurlijk ook de felicitaties voor je zoon die gelijk met jou jarig is, ik wens jullie nog een hele fijne dag toe.

  groetjes anneke

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet