vrijdag 7 oktober 2011

De GeboorteKaartjes

Dat was wel leuk om te doen zeg een kaartje voor een jongen en voor een meisje en toch heb ik ze bijna hetzelfde gemaakt...
De stempelafdrukjes heb ik ooit gekregen en vond deze wel leuk voor beide, dacht een keer wat anders dan een baby. Ze zijn ingekleurd met de aquamarkers. De afdrukjes heb ik uitgestanst met een Spellbinders stans Deckled Rectangles en daarna heb ik de randen bewerkt met Brilliance Inkt Orchid ( meisjeskaart) en Aquatic Splash ( jongenskaart).
Het papier komt van een Vintagebloc van de Action en vond ook de kleuren bij beide passen, dus waarom twee verschillende kaarten maken?
De letters zijn stickers van Nellie Snellen en ik heb de alfabet clippunch gebruikt ook van Nellie Snellen. Een strookje Papuela papier erdoor ( lintje kan ook) en het ziet er weer beeldig uit ;-). Wens ik jullie een fijn weekend Knuf Peet

10 opmerkingen:

  1. prachtig zijn deze schattige kaartjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve kaartjes, leuk gedaan met de letters van de naam. Grappig dat het met hetzelfde papier toch een jongens en meisjes kaart kan worden.
    groetjes Fieneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. He Petra,

    een paar dagen niet op de computer geweest, dus ook niet op je blog. Ik heb weer werkverplichtingen :( En dan zie ik allemaal weer geweldige creaties voorbij komen. En gelukkig heb je de krans niet op de wc te hangen, de tafel komt hij volgens mij veel mooier uit.

    Goed weekend.

    groetjes,
    Janna

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hoi peet
    een erg lief en mooi setje
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  5. schitterende kaarten peet
    erg mooi gemaakt
    liefs chantal & sygrid

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie kaartjes zijn het geworden. Leuk idee om de clippunches weer eens af te stoffen!
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een schitterende kaarten Petra,

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hi Peet!
    Wat een leuke kaartjes, lekker vrolijk en leuke afbeelding voor een geboortekaartje! Heel mooi gedaan weer! Je zeepkransen zijn ook geweldig, zeg!!
    Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een schattige baby kaartjes Peet, heel erg mooi!
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke kaartjes zijn het geworden Peet.

    Liefs Wenda

    BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet