dinsdag 29 november 2011

Mijn Eerste Schilder Kunstwerk Uitprobeerseltje..

Ik had nog een canvas doek hier liggen, verf en ander prut genoeg en toen ben ik maar is aan de slag gegaan. Helaas komt het op de fotos allemaal niet zo mooi over maar dit was het beste wat ik er van bakken kon...
Ik heb het doek eerste met verschillende kleuren Paintdabbers bewerkt. Daarna toen dit aan het drogen was heb ik een stuk Vloeipapier gepakt, helemaal bestempelt met sneeuwvlokken en stazon inkt en daarna met Glimmermist bespoten. Dit goed laten drogen en ondertussen met Structuurpasta de sterren rechtsboven in de hoek gemaakt.
Linksboven in heb ik een gipshoofdje met structuurpasta op het canvas bewerkt. Met Modge Pod heb ik de stukken Vloeipapier geplakt op het doek en dit had ik eerst moeten doen en dan de structuurpasta maar goed dat weet ik weer voor de volgende keer. Alles weer geverft met de paintdabbers.
Slecht te zien maar ik heb met chipboard letters Merry X-mas erop geplakt en ook in dezelfde kleuren als de rest geverft. Met stickels clear nog wat accenten aangebracht. Ik mis nog wel wat, hij is dus nog niet helemaal klaar maar ik weet nog niet wat...Knuf Peet

9 opmerkingen:

 1. Dat is mooi gemaakt PETRA.
  Echt super.

  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem super mooi, ik heb laatst ook eens zoiets uitgeprobeerd. Mijn resultaat was nog niet publicabel op mijn blog ;)
  Groetjes Fieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi peet
  wat je er nog mee gaat doen maakt niet uit vind het nu al een prachtig werkstuk!
  gr corry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vind het goed gelukt schilderij geworden hoor!

  Groetjes,
  Anouk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het zo ook al prachtig hoor!!! Super gedaan!
  Groetjes,
  Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het zo ook al prachtig!
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. OOOOH maar hij is heel echt mooi hoor.Je moet er maar opkomen om zoiets in elkaar te frutselen he.Ik vind em heel gaaf .Gefeliciteerd met je werk hoor Peet.
  Groetjes Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. NOu, ik rol bijna van mijn stoel, meid.. wat een leukerd.. Hoe kom je er bij. Echt crea ben je hoor! Misschien wat Very Vanilla er in ofzo.. om het wat op te lichten :) Ik zeg ook maar wat hoor.. Geen idee of dat is wat je in gedachten had!

  Liefs van Pauline en succes met het helpen van de Sint deze week. Heel lief van je dat je dat voor die oude man doet!
  Hoi!

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet