dinsdag 8 november 2011

Welcome Christmas Into Your Heart

Alhoewel het meer een afdruk is voor de Halloween of Herfst vond ik toch dat er best een kerstkaart mee gemaakt kom worden...eigenwijs is ook wijs toch?
Naast de cardstock heb ik ook designpapier gebruikt van Making Memories en wel van het paperbloc Funky Vintage. De boven en onderkant heb ik met een pons van Stampin Up gemaakt, blijft leuk deze pons. De randen zijn weer bewerkt met distress Vintage Photo. Het lint heb ik ooit bij de Intratuin vandaan gehaald, nu met de feestdagen in zicht hebben ze een hele ruime keus en niet echt duur ( kleine tip hihi).
De tekst komt van de stempelset Heard From The Heart van Stampin Up en heb ik met versamark inkt gestempelt en vervolgens met goudkleurige embossingpoeder bestrooit, verhit met de heattool.
Tilda is ingekleurd met de refills van Stampin Up en aan de randen heb ik met distress Dusty Concord afdrukjes gemaakt met een stempel van Prima Marketing ( journaling frames) en met een beetje fantasie ( en die heb ik plenty) lijken het wel windvlagen en daarom houd Tilda d`r hoed vast of...draaf ik nu door :-)...Fijne Dinsdag Knuf Peet

10 opmerkingen:

  1. Heel leuk Petra,super stempel,mooi ingekleurd.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jah hoor Peet, met dit stempeltje kan je prima een kerstkaartje maken.
    Je kaartje ziet er weer schitterend uit trouwens.

    Liefs mariska

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lief kaartje!! En bij Intratuin hebben ze inderdaad super leuk lint in HEEEL VEEEl soorten en kleurtjes, moet er binnenkort toch maar weer eens naartoe;-) Liefs Brenda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. heel mooi appart kerstkaartje die zie je niet overal grt jans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtig mooi kaartje PETRA.
    Vind hem echt super lief.


    Gr Leny Hempen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. hoi peet
    een leuk en lief kaartje in erg mooie kleuren,en mooi die geemboste tekst!
    gr corry

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hi lieve Petra. Wat een poepie is het weer geworden. Je hebt volgens mij echt veel lieve gezellige familie van Magnolia zusjes bij elkaar gespaard. Geweldig. Oh, je hebt zo'n heerlijke blog. Ik vind het altijd zo knus om even te komen buurten. Thanks for sharing all your cutiepetoeties!
    Hugs, Pauline

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hee hoi, was ik nog even bedankt voor je leuke reactie!! Het is inderdaad de nieuwste Card Only :-)
    Liefs!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind het prachtig en eigenwijs zijn is alleen maar goed want zo blijf je origineel haha!
    Groetjes Jolanda.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wat een leuk teksten schrijf je erbij, en je draaft helemaal niet door, van mij mag je nog wel ff doorgaan, als je maar niet doordraait ;)
    ik vind je kaartje superleuk!
    groetjesssssssss

    BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet