donderdag 1 maart 2012

In Kleuren Met Perfect Pearls


Ik had nog wat potjes Perfect Pearls hier in de kast staan en die heb ik maar is tevoorschijn gehaald om Tilda mee in te kleuren. Ik zag op Youtube dat dat kon en tja dan moet Peetje dat ook weer ff testen en ...het word wel grappig maar het is niet mijn ding. Of ongeduldig als ik kan zijn moet eerst flink oefenen om de slag te pakken te krijgen daarbij komt dat ik maar drie kleuren heb en je dus niet veel kanten op kunt. Toch wilde ik jullie dit even laten zien en wie weet hebben jullie er wat aan  en proberen jullie dit ook uit,,,,ben benieuwd naar jullie ideeen en meningen.
Tilda van dichtbij, kun je goed zien dat het inkleuren nog al " vlekkerig " is en op zicht heeft dat ook wel wat maar persoonlijk vind ik het egale mooier ...Knuf Peet

3 opmerkingen:

 1. Ik heb het nog nooit geprobeerd, heb het ook (nog niet) in huis!!! Maar ik vind het mooi zo en het is een super kaartje!!
  Groetjes,
  Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi peet
  moet altijd lachen als ik je post leest want ik vind je net willie wortel onder de kaartenmaaksters:-))
  alles uit proberen dat is jou gave vind je kaart erg leuk en toch wel apart met dat spul erop!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als je het niet probeert dan weet je niet of het je bevalt. Ik vind ze toch zeer mooi ook al had je maar een paar kleuren!
  Liefs,
  Nora

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet