zondag 1 april 2012

Ik Ben Er Wel...

Tjongejonge wat een vreemd weer, tegen de tijd dat ik aan de zon ben gewent is het alweer herfstweer. En ik maar denken dat we zo zachtjes aan wel naar de hittegolven gingen maar nee....kans op natte sneeuw komt eerder. Tis al weer een tijdje dat ik iets gepost hebt en het zal nog wel een tijdje duren voor ik iets post want geloof het of niet...ben echt inspiratieloos op ut moment. Heb 9 dingen op me buro liggen waar ik maar niet verder mee kom...irri is dat maar goed we houden de moed erin. Dacht alleen ffkes..laat ik even vertellen dat ik nog gewoon levend ben enzo :-)....Knuf Peet

5 opmerkingen:

 1. hoi Peet,
  Aan de kaart die je voor mijn verjaardag stuurde is niet te zien dat je weinig inspiratie hebt. Prachtig is ie hoor, en supermooi papier gebruikt.
  Gewoon even alles laten liggen, komt vanzelf weer. Heb er zelf ook wel een beetje last van hoor. Moet erg hard aan mijn duim zuigen voor ideetjes de laatste tijd.

  Liefs Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe kan dat nou??
  Komt vast van het mooie weer (tenminste, dat weer van vorige week :-), want nu is het echt PET!!!)
  Je krijgt dan zin om op te ruimen, schoon te maken, weg te gooien en de tuin te doen. Het freubelen moet dan maar even wachten!!
  Komt goed, we wachten het gewoon rustig af.
  Fijne week en tot gauw hoors.
  Liefs, Daph.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi peet
  was je zeker al aan het missen:-))
  maar neem lekker je tijd en dan komt de inspiratie vanzelf wel,denk dat we dat allemaal wel eens hebben
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja daar heb ik ook wel eens last van, dan wil ik zoveel dat van het ene het andere niet komt.
  Maar.......ik heb ooit (toen ik nog schilderde) eens van een schilder op mijn kop gehad toen ik zei dat ik wachtte op inspiratie.
  Hij zei: hup, naar je atelier en beginnen, als je wacht op inspiratie komt er nooit iets van.
  Dus: vind het maar snel weer terug want ik mis je mooie ontwerpen.
  Doei groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Petra

  Ontzettend bedankt en wat heb je er iets moois van gemaakt ik heb het meteen bij de nederlandse swappers op de blog gezet en ga nu mij even aanmelden als volgster van jou blog.

  Groetjes Christina

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet