maandag 18 juni 2012

Ik Heb Een Nieuw Hart :-)...

Allereerst iedereen bedankt voor de lieve mailtjes en reacties van het overlijden van Harley.

Ik heb een hart gekregen en wel van ..
Daphne Zij heeft een hart van de bedenkster Willy gekregen en op deze manier geven wij het hart door mits je mee wilt doen uiteraard.
Deze leuke hart slinger heb ik van Daphne ontvangen en of dit nog niet genoeg was zat er ook een ...
Heerlijk geurend hart in ( mijn favo kleurtje haha alsof ze het wist ) en een super mooie tag met vlinder. Daphne meid super bedankt het hangt allemaal gezellie in me kamertje en het ruikt zo lekker :-).


Ik ga ook een hart weg geven, hoe en wat weet ik nog niet maar wil je mijn hart winnen laat dan even een reactie achter hier onder deze post en op 30 augustus trek in een naam die mijn hart ontvangt en hopelijk door gaat met deze leuke actie.Volger worden hoeft niet en dit op je blog vermelden mag maar hoeft niet..Knuf Peet

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee, en het hart kwam dan precies op het goede moment als je het nodig had met het overlijden van Harley. Erg sneu...
  Wat een leuk idee om een hart door te geven. Ik wil wel meedoen hoor met de doorgeefactie. Ik weet niet hoe het werkt maar ik hou me aanbevolen ;o))

  groetjes Marlies.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil ook wel meedoen aan de hartaktie...." wie goed doet goed ontmoet " zou het motto kunnen zijn....
  Je verdiende even een steuntje en kijk meteen krijg je dit mooie hart! Terecht aan jou geschonken , jij maakt ook altijd iedereen blij met mooie knutsels en freubels. Zelfs van je leuke blogposts wordt ik altijd al vrolijk!

  lieve knuffels Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh Peet, het is je gegund hoor!!
  De slinger stelde niet zoveel voor (hij was wel leuk, maar gekocht) vandaar dat ik ook nog ff speciaal voor jou een mooi, geurend hart heb gemaakt. En ja, dat van die kleurtjes.........dat was geen toeval, natuurlijk :-)
  Die tag was ik zelf heel tevreden over, wat zijn die toch leuk om te maken! Ik ben blij dat je er zo blij mee bent, (hi hi, goeie zin he?!).
  Het is gemaakt, speciaal voor jou, met heel veel plezier en nog meer liefde.
  Lieve groet, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi peet
  nou dit prachtige hart kon op geen beter moment komen als nu,dus veel kijkplezier naar je nieuwe hart!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte Petra, wat een mooi hart en tag heb je gewonnen en wat super leuk dat je vermeld dat deze doorgeef actie door mij is gestart. Ik vind het heel erg leuk dat jij ook weer een hart doorgeeft, en ook al hoef ik je niet te volgen ik doe het toch, ha,ha...want je maakt erg mooie dingen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte Petra met je hart.
  En wat leuk dat je hier weer mee door gaat. Ik ga je blog ook volgen, je maakt erg leuke dingen. Ik hoef niet mee te doen met je actie, want ik had het hart al van Willy gekregen en hem doorgegeven aan Daphne.

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet