maandag 2 juli 2012

Best Geslaagd Probeerseltje...

Een hele tijd geleden was ik weer eens aan het You-tuben en kwam bij iemand terecht die ontzettende leuke dingen maakte van kralen, ook wel van andere dingen maar deze bleef me toch bij. En aangezien er gisteren voetbal op de tv was en mij dat niets intreseert ben ik het eens zelf gaan maken...verslavend :-)..
Zij had de " kern " van de bloem gemaakt en ik vond nee vind dat zo leuk en het is so easy to do. Maar das met vele dingen als je weet hoe ze het gedaan hebben. Ik heb er deze variant van gemaakt en er zullen er nog wel meer volgen, leuk voor op een scrapalbum ofzo....Gisteren op de Luikse Markt was het zo gezellig en ...ik heb nog wat kant weten te scoren..5 stuks van verschillende meters voor 2,50. Was veel duurder maar die man kon de prijsjes niet goed lezen ( ik ook niet echt ) en zei..tja dan moet me vrouw maar beter prijzen neem maar mee voor 2,50. Ik een grijns van oor tot oor natuurlijk.Ik ben ze nu op eigen gemaakte kantklosjes aan het doen...erg gezellig zoals het er bij staat...Fijne Maandag..Knuf Peet

8 opmerkingen:

  1. het probeerseltje is je heel goed gelukt
    en wat heb je mooie creaties op het blog staan
    gr.agnes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi peet
    volgens mij was jouw dagje een met veel plezier en zo leuke bloem gemaakt en lekker goedkoop scoren op de markt:-)) maar die bloem ziet er wel erg lief uit!
    fijne dag en groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi zeg die bloem en de kern is prachtig
    groetjes joke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een mazzel zeg. Wat is de bloem leuk geworden. lijkt me wel ingewikkeld hoor.

    gr Thea fijne dag verder

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik vind hem helemaal leuk, tuutje?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Petra,
    je hebt er een prachtige bloem van gemaakt!
    groetjes jane

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heb je de link van het filmpje voor me. Of kan je me uitleggen hoe je dit hebt gemaakt. Hij ziet er zoooo onwijs gaaf uit.

    Liefs mariska

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk joh!!!!
    Ziet er vast geweldig uit op een album.
    Gewoon meer van maken, is altijd handig!
    Liefs, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet