dinsdag 21 augustus 2012

Rub`n Buff En Utee

Ik zag in jullie reacties en mailtjes dat ( nog ) niet iedereen bekend is met Rub`n Buff. Rub`n Buff is een soort van wax achtige substantie die in tubes van 15 ml geleverd worden. Ik gebruik dit zelf veel op projectjes met relief, Maar ook om knopen die ik van klei, Uteeh maak net dat oudere look te geven. Ik koop mijn Rub`n Buff bij HobbyShop Agnes en een tube kost 6,95. Klinkt duur maar je hebt er ontzettend weinig van nodig waardoor je er ook langer mee doet.

De Utee haal ik bij Harlekino en is er in verschillende kleuren.
Voor de technieken die ik de laatste dagen heb laten zien kun je ook meerdere lagen gewone ( clear )  embossing poeder gebruiken. Persoonlijk vind ik Utee prettiger omdat het een dikke embossingpoeder is en ik maar 1 laag hoef te gebruiken of..er moet een deel niet goed beinkt zijn en geen Utee gepakt hebben dan ga ik er nog een keer over maar in principe is 1 laag Utee genoeg.

Als ik het van de week red zal ik een filmpje maken over hoe ik de tags heb gemaakt en anders is er nog een volgende week :-).

Hoop dat het zo duidelijk is en mocht je toch nog iets willen weten dan hoor ik het graag...Knuffies Peet

2 opmerkingen:

 1. Hoi Petra,
  Dat is even snel die reactie van jou.
  Alvast bedankt hoor meis!
  Kijk weer uit naar het filmpje

  Liefs Willy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Petra

  Bedankt voor de tip, ben al benieuwd naar het filmpje, we zien het wel verschijnen.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet