zaterdag 29 september 2012

Just For You

" verplicht " een kaart maken terwijl je al half inspiratieloos bent is geen optie maar toch wilde ik een kadolabel maken voor aan het kado voor mijn oma die van de week 97 is geworden. Ik heb de kleuren een beetje aangepast aan het kado...
Ik heb een voedermand voor de vogels gehaald voor oma, wat moet je zon mensje toch halen die heeft toch alles al en nu kan ze genieten van de vogels in haar tuintje. Het is een simpele tag maar door de kleur wel weer grappig vind ik zelf.
Ik wilde een keer iets anders doen met de tag en dus heb ik hem dubbel afgetekend op een stuk cardstock en nu kun je er aan de binnenkant nog een leuke tekst in kwijt. Op het blauwe gedeellte komt mijn boodschap maar dat hoeft heel blogland niet te lezen :-)...Knuffies en op to the party...Peet

9 opmerkingen:

 1. Ha Petra, hij mag dan simpel zijn zoals je zelf schrijft maar hij is wel mooi. Oma zal dit vast en zeker waarderen. Groetjes en fijn weekend, Ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als jij half inspiratieloos bent, heb je nog meer inspiratie dan menigeen hier in blogland! Je tag is dus weer om door een ringetje te halen, Oma hoeft zich niet benadeeld te voelen.
  Lijkt me heerlijk, met een kopje thee in het zonnetje naar buiten kijken waar de vogels zich tegoed doen aan allerlei vogellekkernijen! Een top kado.
  Fijne verjaardag.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Petra,

  mooi label heb je gemaakt. Kan oma weer blij mee zijn en met het cadeau zeker. Leuk idee trouwens. Die oudere mensen hebben ook alles al. Alvast gefeliciteerd met je oma haar verjaardag. Een hele leeftijd, moeten wij nog maar zien te halen.
  goed weekend,
  Janna

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je oma. Wat een geweldige leeftijd. Ik vind je tag prachtig geworden hoor. Kan niet zien dat je inspiratieloos was.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige tag Petra.
  Gefeliciteerd met je oma meis.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie en originele tag heb je er van gemaakt. Gefeliciteerd met je oma.

  Groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 97 wat een super leeftijd zeg. Gefeliciteerd met deze verjaardag van je oma. En wat lees ik nu ....... inspiratie loos. Dat had ik bij jou toch niet verwacht je hebt altijd zoveel leuke dingen die je laat zien. Maar dat zal dan wel weer snel terug komen toch???

  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 97......!! Ik teken er meteen voor, om zo oud te worden.
  Fijne verjaardag (gehad?)
  Leuk idee, die "dubbele" tag, daar was ik nou weer nooit op gekomen.
  Fijne avond verder, groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet