maandag 3 december 2012

Linten Houder..

Is het dat geworden...ja dames dat is het geworden. Ik heb smakelijk gelachen om jullie reacties op de sneakpeak van gisteren.
Ik heb eerst mijn eigen scrappapier gemaakt door simple kopier papier te bewerken met Distress Brushed Corduroy en dit zeker niet te netjes gedaan. Daarna in verschillende kleuren bruin bestempelt met stempels van de set Established Elegance van Stampin Up ( bij mij evt te bestellen ). Simpel en snelle manier om passend papier te maken.
De fotos zijn erg donker maar beter dan dit lukt me nu niet aangezien het hier erg donker weer is en.....het sneeuwt..ja eerlijk waar tzijn geen mega vlokken maar sneeuw is sneeuw :-).
Ik heb de onderdelen uit de lego verpakking gesneden en beplakt met het scrappapier, de randen nog een keer bewerkt met Distress Brushed Corduroy en Black Soot.
Bij vintage hoeft het gelukkig allemaal niet zo netjes en toen ik met het lijmen er achter kwam dat ik mijn onderlegger had meegeplakt heb ik het er ook maar niet al te netjes af getrokken, de lijmresten zijn nog zichtbaar hahaha.Ik heb onder de " houder " houten kralen geplakt als pootjes zodat mijn lusjeslint mooi tot zijn recht kwam, dit heb ik ooit op een rommelmarkt voor weinig gehaald.

Sommige linten zaten al op rollen en bij andere heb ik ze maar even zelf gemaakt van afval karton en een spelbinder die...Ga ik nu ff snel de boodschappen doen en dan maar is een heerlijk stuk met Laika wandelen.....in de sneeuw jahoeee en dan bij thuiskomst als ik koud en verkleumd bent een warme bekre chocomelk...Knuffies Peet

14 opmerkingen:

  1. Tja, ik kan niet anders zeggen dan dat je weer getoverd hebt met karton wat bij mij in de papierbak beland zou zijn.
    Wat een prachtige lintenhouder heb je gemaakt. Maarreh.....waar laat jij al die schitterende dingen die je gemaakt hebt allemaal. Staat je kamer nog niet vol??

    Groetjes en geniet van de warme chocomelk,
    Henriƫtte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat supergaaf gemaakt meis, en wat een geweldig idee. Hoe kom je erop.
    Fijne dag.


    Liefs XXX Ilonka

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hay meis das lang geleden mooi doosje zo met die rolletjes kant er in hoe kom je er op bij mij liggen ze in een grote schoene doos kan je de beschrijving niet een keer op je blig zetten! bedankt alvast grt jans

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat ziet er onwijs gaaf uit Peet. Heb je super mooi gemaakt.

    Liefs mariska

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geweldige creatie Peet!!Ik vindt je idee ook gaaf zeg!!
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ja, dat hadden wij niet kunnen raden! Het is heel mooi geworden en het lijkt me ook erg handig. Leuk, dat zelfgemaakte papier! Ik toost op je warme chocomelk, ik zit net zo op de bank op dit moment. Alleen sneeuwt het hier (nog) niet.
    Proost!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi peet
    Wat een leuk en gaaf idee en hoop dat je het goed vind dat ik ook zoiets ga proberen te maken want mijn kant en lint ligt in bakken en dan weet je wel wat voor warboel dat is,haha
    Groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. tuurlijk is dat goed meid, das het leuke van bloggen toch...ideeen delen :-)..morgen zet ik de maten van mijn ouder op me blog knuf peet

      Verwijderen
  8. Wat een leuk en handig idee en zo mooi gemaakt, prachtig!
    liefs Hanny

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wat een suuuuuper gaaf idee
    en wat heb je dit weer mooi gemaakt
    leuk hoor dat zelf gemaakte designpapier
    en ik ben jaloers op al die mooie rollen kant, nee geintje hoor, het ziet er schitterend uit,
    je brengt me zo wel op een idee, dus dit komt ook weer op die ellen lange to-do list te staan.

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Echt jammer dat het zo'n donker weer is, want je lint-houder is zo super mooi. Mooi je zelfgemaakte papier ook. Heel handig gebruik van linten zo.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een super idee.Hij is heel mooi geworden.

    gr thea

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Laika....?? heb je een nieuwe hond??

    Leuk hoor, je linten houder, en nee....dat had ik er niet meteen in gezien, hi hi.
    Groetjes, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat geweldig gemaakt Petra.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet