zondag 17 februari 2013

Happiness

Een simpele snelle kaart voor de zondag :-). Alles wat ik heb gebruikt is van Stampin`Up ( en evt bij mij te bestellen ). Het blijft toch wel even wennen om een kaart niet helemaal vol te gooien met allerlei frutsels en fratsels, in eerste instantie had ik nog zoiets van,...ik mis wat. Maar als je even kijkt is het ook mooi zo, eenvoud kan ook mooi zijn en persoonlijk ben ik een beetje klaar met al die " prut " op een kaart. Niet dat ik het bij een ander niet meer mooi vind hoor maar persoonlijk vind ik het op het moment wel heel erg wat ik op vele kaarten zie.Vraag me soms af hoe ze in vredesnaam een kaart gaan posten zonder dat het beschadigt word en dan heb ik het nog niet eens over de verzendkosten. maar nogmaals das mijn bescheiden mening :-).

De vlooienmarkt viel me toch een partij tegen..tis dat het hier nog geen 5 minuten vandaan fietsen is. Allemaal kleren wat er tegenwoordig te koop word aangeboden. Maar.....deze dame is niet met lege handen naar huis gegaan...
Jaja alsof ik er nog niet genoeg heb haha. Deze doos vol knopen mocht ik meenemen voor 1,50...tja dan kan ik dat toch niet laten liggen wel dan? Als jullie me zoeken....zit tussen de knopen lade nummer 4 word het al * bloos*.Fijne zondag en tot blogs Knuf Peet

18 opmerkingen:

  1. Prachtig kaartje en succes met het uitzoeken van je knoopjes!
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke kaart zo. Ik ben het met je eens hoor over al die kaarten vol met frutsels. Vind het ook wel heel leuk om een eenvoudige kaart te maken en vaak is dat dan nog lastiger dan met al die frutsels erop.
    Groetjes Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het een mooie stijlvol kaartje,
    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een schitterende kaart heb je gemaakt. Heel stijlvol.
    Enne...succes met het uitzoeken van de knopen :D

    Liefs mariska

    BeantwoordenVerwijderen
  5. k vraag me ook wel eens af hoe men die "drukke" kaarten verstuurt, misschien is het wel zo dat ze helemaal niet verstuurd worden maar gewoon bewwwrd en persoonlijk afgegeven worden. Ik vind jouw kaart weer eens geweldig leuk ik word altijd enorm geínspireerd door jou.
    Wat betreft die knopen, ik word er helemaal niet goed van als ik denk aan de knopendoos van mijn moeder die zo maar weggedaan is, daar zaten toch mooie knopen bij.Maar oké das verleden tijd. Ik hou ook erg van rommelmarkten en kringloopwinkels dus volgende keer maar eens goed snuffelen.
    Fijne zondag groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  6. nou wat je eenvoudig noemd ziet er prima uit ja en die knopen dat kan je niet laten lopen ik heb toen mijn moeder naar het tehuis ging ook de knopen pot meegenomen hi hi had ze daar toch niets aan leuk toch grt jans

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Petra

    Je hebt helemaal gelijk hoor, er hoeft niet altijd heel veel op een kaart te zitten, ik maak van alles en nog wat, ligt er ook aan naar wie je de kaart stuurt toch. De extra volle kaarten verstuur ik altijd in de bubbeltjes enveloppen van de action, het zijn inderdaad wel wat extra verzendkosten maar dat heb ik voor sommige mensen wel over.
    Ik vind jou kaartje heel mooi en het is helemaal.
    Gaaf die knopen, hier is een rommelmarkt lazen wij net.......maar wij moeten naar een verjaardag, helaas dus niet even heerlijk snuffelen maar aan de thee met gebak hihihi.
    Veel plezier met het sorteren.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Weinig op een kaart doen en toch een stijlvolle kaart maken is moeilijker dan een kaart volgooien;-) Alhoewel ik dat ook een kunst vind. Je kaart is prachtig. En de kleuren ook. Gr. anja

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Moooooi,

    Tja de ene keer vol en de andere keer leeg, het is maar net hoe mn bui is, de omgeving, de producten ga zo maar door.

    Dit kaartje is mooi, niet te vol en niet te leeg, gewoon goed :)

    Groetjes Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hi Peet,

    Hij is erg mooi geworden deze kaart, en meer heeft hij volgens mij niet nodig, dus top zo!

    Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Echt een hele mooie kaart. Knap dat je je in kon houden met nog meer er op doen hoor. Je hebt helemaal gelijk v.w.b. de volgeladen kaarten. Kan ik niet eens, heb zelf het idee dat je dan de helft niet ziet en dat is erg zonde.
    Veel succes en plezier met het uitzoeken van je knopen.

    Groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Haha, alweer knopen........lol. Maar je kunt daar ook mooie dingen mee maken, zag onlangs nog ergens (weet helaas niet meer waar) een heel mooi hart van knopen gemaakt. Ben benieuwd wat jij er weer mee gaat doen.
    Wat betreft het verzenden van kaarten, tja, voor 1 postzegel verzenden lukt me eigenlijk nooit, ik vouw de kaart altijd met het bewerkte naar binnen toe en leg er bobbeeltjesplastic tussen, dan komt het goed aan.
    Mooi creatie heb je weer gemaakt,
    liefs Hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Het is weer een toppertje hoor!
    Ik las hem al eerder, maar het is ook maar nt hoe mijn bui is de ene keer een volle kaart en andere keer wat kaler, maar is soms heel moeilijk. Ik zou ook bij deze me denk ik niet in kunnen houden en er nog groene plaktafels op gaan plakken, maar dan doe je de rest weer teniet denk ik. Hoe dan ook hij is mooi!!
    Enne succes met je knopen, voor zo'n prijsje kan je dat idd niet laten liggen en ben je niet helemaal voor niets geweest.
    Groetjesssss

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Mooi stijlvol kaartje!!!
    Groetjes Fieneke

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een leuke kaart.
    Mooi juist, die eenvoud.
    Tis wel wennen he, dat je niet zoveel op je kaart "mag" doen.
    Maar ik denk dat we allemaal steeds een beetje meer voor CAS gaan.
    En je knopen.....NEE ECHT?!, JALOERSSSSSS.
    Fijne avond verder, groetjes, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Haha,nog meer knopen,wat ga je er toch mee doen,of is het echt een verzameling? Ik vindt je kaart ook erg mooi,persoonlijk kan ik beide stijlen wel waarderen(ik vindt best veel mooi eigenlijk,ahum,kan met hobbies ook niet kiezen,vindt heel veel leuk)lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik vind je strakke kaartje heel mooi Peet, super! En gefeliciteerd met je nieuwe aankoop.
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  18. What a beautiful layout for this card. Love it Petra! De kleuren en de embossing is super mooi. Heel gaaf kaartje. Hugs, P:)

    BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet