woensdag 20 februari 2013

Huishoudelijke Mededeling....

zoals sommige van jullie wel weten ben ik demonstratrice bij Stampin Up, hiervoor had ik een apart blog aangemaakt om daar mijn creaties te laten zien met producten van Stampin up. Ook kunnen jullie uit ervaring meepraten als ik zeg dat een blog bij houden veel tijd vraagt, laat staan twee blogs. Daarom heb ik besloten dat ik alleen verder ga met dit blog en dus mijn blog voor SU verwijder. Ik wil iedereen bedanken die volger zijn geworden op het SUblog en wie weet zie ik jullie hier terug of zijn hier al volger. Ik heb liever 1 goed, gezellig onderhouden blog dan meerdere die het net niet zijn. 
Wil je een catalogus, spullen bestellen of iets anders willen weten dan kan en mag je mailen naar StampinPetra@live.nl ? Voor de andere gezellige dingen mag je blijven mailen naar Peetjes-freubelsite@live.nl . Dikke knuf Peet.

7 opmerkingen:

 1. Kan ik me helemaal voorstellen hoor dat het best veel werk is 2 blogs beheren en leuke dingen bij allebei te plaatsen. Die SU-kaarten passen ook prima hier.
  Ik ben er al en ik blijf :D

  Groetjes Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed besluit Peet.
  Het is een hobby en als het dan "moeten" wordt is het natuurlijk niet leuk meer!!
  Het si natuurlijk wel de bedoeling dat het een ontspannen iets blijft.
  Je kunt je SU creaties hier ook prima laten zien, op jou blog kunnen we van alles verwachten, dus ZEKER ook je mooie creaties gemaakt met SU spullen.
  Succes met dit blog enne......IK BEN EN BLIJF ntuurlijk je volger.
  Kus, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben het helemaal met je eens, een Blog kost enorm veel tijd, daar ben ik inmiddels ook wel achter en het kost me steeds meer tijd om bij iedereen een berichtje achter te laten. Als je dan zoals jij 2 Blogs hebt om bij te houden kan het weleens te veel worden. Het moet inderdaad wel leuk blijven.
  liefs Hanny♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nou ik kan me voorstellen dat het enorm veel tijd kost om 2 blogs bij te houden
  ik heb al moeite met 1 blog, laat staan 2,
  er gaat ook best veel tijd in zitten,
  en al je creaties die je met SU maakt kun je toch gewoon hier plaatsen,
  ik ben en blijf volger van je hoor
  kan ook altijd enorm genieten van je creatieve uitspattingen.

  groetjes anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Soms heb je even tijd nodig om tot een besluit te komen maar ik denk dat het een goed besluit is. Waarom zou je je SU creaties niet hier op zetten?
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel handiger om alles op één blog te houden. Ik blijf je (achter)volgen hoor LOL.
  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Petra

  Je hebt groot gelijk hoor, tijd is schaars en die willen we het liefst zo goed mogelijk benutten, en op dit blog kan iedereen het toch ook bewonderen. Ik blijf je in ieder geval volgen.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet