woensdag 13 maart 2013

Christmas Wishes To You & Yours...

Kwam gisteren helemaal in de kerststemming vallende sneeuw en druk bezig met een kerstkaart, had bijna een kerst cd op gezet. Gelukkig schijnt de zon weer en is de meeste sneeuw al weer weg en nu maar hard duimen dat die ook weg blijft tot eind van het jaar..
Wow zo op de foto is die bloem wel heel groot zeg, gelukkig valt het in het echt reuze mee. Ik blijf die stans mooi vinden, echt een vintage look, gebruik hem alleen ietwat te weinig..ja ben er wel druk mee bezig maar das nog Top Secret sttt. En dan denk ik..wat zal ik is over het kaartje zeggen..de foto zegt genoeg toch, heb dit keer geen rare uitspattingen gemaakt dus deze dame stapt snel op dr fietsje om wat boodschappies te doen en dan zien dat we de dag weer om krijgen...Bedankt voor jullie bezoekje Knuffie Peet

10 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende kaart Petra.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart hoor Petra, mal is erg leuk.
  Hier was er gisteren geen maar vanmorgen wel sneeuw die bleef liggen maar de zon heeft het nu helemaal doen smelten. Van mij mag de sneeuw ook tot kerst wegblijven hoor.

  Liefs Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kaartje, ziet er echt super
  uit, idd een leuke mal ☺

  Fijne knutselweek nog gewenst :)
  Lieve grtjsss van Erica ¤
  heidebloempjuh.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi peet
  een prachtige winterse kaart en gelukkig is dat witte spul ons deurtje voorbij gegaan en je maakt mij wel nieuwsgierig wat je og meer gaat brouwen met die mooie mal!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooi kaartje peet hier gelukkig geen sneeuw grt jans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk kaartje!
  Volgens mij is iedereen de sneeuw nu meer dan zat. Het is tijd voor de lente!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke kaart.
  Wij hebben gister de Kerstboom weer binnen gezet, vandaag de versiering erin en nu zitten we gezellig met de lampjes aan Kerstliedjes te zingen!!!!! (of is het geen Kerst meer? Ik kijk af en toe naar buiten en denk van wel nl. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je kaart is weer prachtig Peet!!
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet