donderdag 7 maart 2013

Eens Maar Nooit Meer....

Ik heb zelf niets met borduren maar ik kan sommige patroontjes toch wel waarderen. Ik ben van mening dat je pas kunt zeggen dat iets leuk is of niet als je het zelf hebt uitgeprobeerd. Nou dat heb ik en geloof me..Never Nooit Meer voor mij..
Ik had nog een patroontje wat ik wel leuk vond en vol goede moed heb ik die op een tag geprikt, dat vond ik al een heel gedoe want wat zitten die puntjes dichtbij mekaar zeg. Daarna vol moed borduren..ik weet niet hoe en waar maar ik heb toch ergens een afslag gemist want er klopte niet echt veel van aan het eind. Uit eindelijk na veel loenzen en scheel kijken heb ik hem af gekregen en op zich vond ik hem wel leuk. Dan iets leuks ervan zien te maken, nou wat ik in gedachten had das hem niet geworden want ik was nog druk bezig mijn ogen weer in het fatsoen te krijgen en goed uit eindelijk heb ik er deze tag van weten te maken. Respect voor de borduurders onder ons..wat een opgave is het zeg...Dikke knuf Peet

10 opmerkingen:

 1. Nou Peet, je hebt het er goed afgebracht hoor en er wordt ook gezegd: oefening baart kunst......blijven proberen dus ( hahahahaha) Maar ik denk dat dat bij jou niet zal gebeuren ist wel???
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou Peet, jij hebt er wel talent voor hoor! Super gedaan en dan te weten dat je het eigenlijk dus niets vindt. Wel verstandig dat je een klein patroontje hebt gekozen dan.
  Maar je tag ziet er echt heel mooi uit, dat vraagt om meer hihi.

  Liefs Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whahahaaaaa, ik zie het voor me!!
  maar je kan het hebben hoor, dat scheel kijken, ha hahaaaaa.
  Toch heb je er een hele mooie tag van weten te maken, RESPECT!!
  Lieve groet, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha een geweldig verhaal, maar hij ziet er wel erg leuk uit hoor!!
  Ze zeggen altijd... aldoende leert men! ;-)
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi peet
  nou je tag ziet er toch prima uit maar kan wel begrijpen dat je moeite heb met borduur:-)) vroeger kon ik goed en mooi borduren maar nu met mijn ene oog niet meer en ja ook ik heb grote bewondering voor de borduursters onder ons!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha ik herken hier wel een beetje mezelf in. Ik vind iets geborduurd op een kaart schitterend, zo ook op jouw tag maar op een of andere manier hou ik altijd een verkreukeld stukje geborduurd papier over, ziet er niet echt uit dus. Misschien moet je hier ook veel mee oefenen, geen idee, iets voor de zomer als ik lekker buiten zit.
  ik vind jouw tag in ieder geval schitterend.
  liefs Hanny♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer dat het niet je nieuwe hobby wordt ;-p
  Hij is nog wel zo schattig geworden!
  Ach, dan maar poetsen.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind hem wel heel erg leuk geworden! Leuke kleuren! Maar kan me wel voorstellen dat je het niet meer doet, want ik kan daar ook niet het geduld voor opbrengen, hi hi.
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Petra,je hebt het in ieder geval geprobeerd en het eindresultaat mag er wezen.Mooie kleurtjes heb je gebruikt en je weet oefening baart kunst,hihi. Enne...staan je ogen weer goed,whahaha,lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het resultaat ziet er wel goed uit hoor., maar als je het niet leuk vind moet je er mee stoppen. Hobby moet vooral leuk zijn, daarom borduur ik ook zo weinig ..... LOL

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet