dinsdag 5 maart 2013

Van Genaratie Op Generatie...

Dat Mike goed kan tekenen weten sommige van jullie wel en dat die dat zeker niet van mij heeft is ook een feit. Dan heeft hij het waarschijnlijk van zijn opa ( mijn vader ) en die heeft het op zijn beurt weer van zijn vader...
Dit schilderij heeft mijn opa zelf gemaakt, die beste man is inmiddels al heel wat jaren overleden. Oma zit inmiddels al weer een tijdje in het bejaardenhuis en de familie is nu druk bezig om het oude huis van oma leeg te halen. Als aandenken wilde ik graag een schilderij van opa en deze heeft mijn paps voor mij mee genomen. Mike heeft het dus echt niet van een vreemde.
Bij het opruimen hadden ze ook nog deze tekening gevonden die ik heb gemaakt, vind dit helemaal geweldig om terug te zien..zo zie je maar weer is wat je allemaal tegen kunt komen met opruimen owja ( vergeten op de foto te zetten haha) paps kwam ook nog met een lading ..je raad het al...knopen aanzetten dus ik kan weer heerlijk sorteren met een kop thee in de buurt.
Wil ik mijn nieuwe volgers even welkom heten, leuk dat jullie mijn blog de moeite vinden om te volgen en ik hoop dat jullie er leuke ideetjes uit kunt halen....Knuf en tot blogs Peet

4 opmerkingen:

 1. Wat geweldig dat je zelf nog een tekening van jezelf tegenkwam, zo leuk. Een fijn aandenken gekregen, dat koester je zoiets. En...je kunt weer gaan sorteren hihi want jij houdt wel van een paar knoopjes meer.....lol.
  liefs Hanny♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk verhaal vanmorgen. Prachtig dat schilderij van je opa zeg! en ook leuk dat je je eigen tekening weer hebt.
  Veel plezier met het sorteren van je knopen, hopelijk past het nog in je kast hihi.

  Liefs Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi peet
  wat is dit toch leuk om te lezen dat er zoveel creativiteit in je familie zit en nog wat leuks van vroeger vinden nou dat maakt je dag compleet en geniet lekker van je thee en alle nieuwe knopen!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha, knopen, nee die had je nog niet genoeg ;-)
  Je tekening is super, dat ze die nog zo lang bewaard hebben!
  En een schilderij is een heel mooi aandenken.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet