woensdag 1 mei 2013

Love...

Love begins in a Moment,
grows over Time,
and last Eternity.

Deze tekst komt uit een oude serie van Stampin`Up maar niet minder mooi, van mij mogen ze wel meer van dit soort tekst stempels uitbrengen.
Ik heb weer even het een en andere uit de kast getrokken voor deze kaart en het zijn( bijna ) allemaal spullen van Stampin`Up.
Ik heb als eerste afdrukken gemaakt met Versamark ink en hierover Witte Embossingpoeder gestrooit en verhit met de Heattool. Even aflaten koelen en daarna ben ik er met een Brayer en So Saffron ( inkt pad su ) over het geheel gegaan. Vervolgens ben ik met Soft Suede ( su ) de kernnen van de bloemen gaan kleuren, deze waren door de Brayer niet gekleurd ( was mijn geluk) vandaar dat ik ze zonder al te veel moeite een andere kleur kon geven dan de rest van het papier. Met een tekst achtergrond stempel heb ik over het geheel nog een afdruk gemaakt ook met Soft Suede en de randen nog een keer extra bewerkt ook met dezelfde kleur. Met dezelfde stempel van de achtergrond heb ik in de kleuren So Saffron en Soft Suede nog twee afdrukken gemaakt en twee maal uitgeknipt, opmekaar geplakt met een stukje foam voor wat diepte. Knoopje in het midden met een stukje Bakers Twine. Zo kun je op een leuke manier een mooie achtergrond maken wat nog leuk is om te doen ook...Fijne Woensdag, tot blogs en Knuf Peet

5 opmerkingen:

 1. Dit heb je weer superleuk gemaakt Peet, ziet er prachtig uit. en die tekst.........ja die vind ik schitterend, daar hou ik ook zo van.
  Fijne dag, liefs Hanny♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een schitterend kaartje
  mooi om zo je achtergrond te maken
  en die tekst is prachtig

  groetjes anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaart.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De tekst is inderdaad echt super mooi! Ook het kaartje is prachtige geworden ~Liefs Else-Marie~

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ow, zo vind ik die stempel opeens wel leuk! Gaaf kaartje Peet!

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet