zaterdag 25 mei 2013

Vogelgeluk en Werk In Uitvoering...

Ik was vanmorgen de was buiten aan het ophangen en zag zon guitig kopje uit het vogelkooitje komen..
Alsof die wou zeggen....GoedeMorgen! Maar nee hij zat te wachten op moeders ....
Die zat op het dak van de garage te wachten tot ik eindelijk weer is verder ging met de was zodat zij haar kinders kon voeren.
Dan gaan we maar even plaats maken he, de vogels honger laten lijden is ook zo wat. Duurt niet lang meer en dan vliegen ze uit, word wel stil in de tuin als ze weg zijn, vind dat gekwetter van die beestjes wel gezellig.

Haha zie hier, ik heb weer wat bedacht en dat kost veel tijd moet ik zeggen maar ik denk dat als het eenmaal af is dat het de moeite wel waard was geweest....nog ff wachten dames voor ik het ga verklappen. Rob fronste in ieder geval zijn wenkbrauwen en het enige wat die zei was...Tja je bent leuk bezig denk ik. Kerels moeten zich er ook niet mee bemoeien wel?
Verder heb ik nog een kaartje gemaakt voor op mijn Stampin`Up blog....
Voor tekst en uitleg wip even over naar mijn Su Blog zou ik zeggen.
Ga ik nu weer hard aan het scheuren, kleuren en hopelijk ook al plakken zodat ik jullie morgen kan laten zien wat ik gemaakt heb...Knuf en Tot Blogs Peet

5 opmerkingen:

 1. Ach, die schat heeft toch gewoon gelijk? Je bent lekker bezig.
  Fijn dat je je inspiratie weer teruggevonden hebt. Heeft het spiritueel gewapper toch geholpen ;-)
  Ik ben jalours op je koolmezen! Wij hebben hier om het huis bijna geen volgels. In het bosje aan de overkant van het kanaal gelukkig wel.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi peet
  zat echt te genieten van de foto's want dit jaar zijn ze mij tuin voorbij gevlogen:-(( ik kan er ook altijd zo van genieten!ben reuze benieuwd met wat voor fraais je weer tevoorschijn komt:-))
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's zeg, het lijkt wel een sprookje, eerst een stukje tekst en dan de bijbehorende tekening, euh, foto. Erg leuk.
  En ik ben zeer benieuwd naar je creatie......geen idee wat het gaat worden, maar jou kennende zal het wel weer iets verrassends zijn.
  Fijn dat je me weer hebt "gevonden" in bloggers land, ik had je al (een poosje) gemist.
  Je leuke zakjes zijn goed aangekomen hoor, bedankt ook voor de mooie bij gezonden gids. Kwijlend kijk ik er elke keer even in, maar wegens gebrek aan geld toch maar ff niks bestellen. Mocht ik het in de toekomst gaan doen, doe ik dat natuurlijk bij jou!
  Lieve groet, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, wat schattig en wat leuk dat je die foto's hebt kunnen maken.
  Wij hadden 2 jaar geleden een nestje op de camping bij de ingang van het toiletgebouw in de sigarettendover, zo dom van die vogelouders.
  Heel lang hebben de jonkies het vogehouden maar op een gegeven moment waren ze allemaal dood. Zo jammer. En......wat spannend wat ben je toch aan het creëren?????
  Groetjes Marja en ik ga vanmiddag die gids van je even bekijken bij Daphne!

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet