donderdag 29 augustus 2013

Kerstkaart...

Het hoeft allemaal niet zo vol alhoewel ik mezelf er ook wel is op betrapt om iets proppievol te plakken en dan vind ik nog leuk ook, komt niet vaak voor maar toch. Vandaag een simpele mischien wat kale kerstkaart...

Linksboven is naar mijn idee nog wat kaal maar ik had ff geen idee wat ik er moest plakken, wel ben ik er net nog ff achter gekomen dat ik de label eraf haal er het weer erop plak maar dan met foam eronder zodat die wat meer diepte heeft.

Mooie tekst en een keer wat anders dan Prettige kerstdagen, dat schrijf ik er dan weer in aan de binnenkant haha. Fijne dag en tot blogs..Knuf Peet

5 opmerkingen:

 1. Ik denk dat als je het label wat diepte geeft dat dat kale plek ook al zo goed als weg is. Ik vond hem daar ook een beetje kaal, maar hij is wel mooi geworden en zou zo ook niet weten wat je er wel moest plakken. En je moet niet plakken om het plakken, toch!!!

  groetjes,
  Janna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is weer mooi hoor, misschien wat leeg maar soms hoeft het ook niet allemaal zo vol, de tekst krijgt zo wel alle aandacht die het verdient!
  liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo, ik ben weer thuis aangeland en wil even tussen de wasjes door laten weten dat ik je kerstkaart prachtig vind.

  Groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi! Hoeft inderdaad niet altijd vol, deze kaart heeft precies genoeg! Mooie vorm van je achtergrondpaneel. Leuk gedaan, Peet!
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk als je daar in die hoek wat gaat doen dat je je kaart teniet doet, dus lekker zo laten! De tekst en de eenvoud moeten het doen!!
  Groetjesssss
  Ik vind het dus Supermooi zo!!

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet