donderdag 19 september 2013

Nog Een Filmpje....

Tussen de bedrijven door in de nachtelijke uurtjes is het lekker om even te you tuben en...ik heb weer een leuk filmpje gevonden voor crea beas met een melting pot ( lucky me, i have one hihi)



Nu maar wachten tot ik een paar dagen vrij ben want mijn " ik moet dit nodig uitproberen " lijst word zo wel rete lang :-)....Knuf en tot Blogs Peet

4 opmerkingen:

  1. Gossie peet wat ziet dit er supergaaf uit en nodig zeker uit om zo meltpot te kopen maar wat voor spul gaat er in de meltpot?
    Groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hoi Corry, hier gebruik je Uteeh voor, das een soort dikke embossingpoeder, en in verschillende kleuren te verkrijgen maar ook clear uteeh kun je met bv perfect pearls mooi kleuren..

      Verwijderen
  2. O dit is gaaf! Ik weet zo snel de naam niet maar vroeger had je van dat spul en dat kun je dan in de oven doen en smolt, je kon er dan ook iets inleggen bijvoorbeeld gedroogde bloemetjes ofzo maar dit is wel vet zeg! Bofkont dat jij dit ook hebt!
    Fijne dag, liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ohh weer een project om te maken! hoe vindt jij deze filmpjes toch allemaal?
    Corry, er kan wax in en embossingpoeder! superleuk...

    BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet