dinsdag 21 januari 2014

Lang Geleden...

Net als met kleding moet je op hobbygebied ook niets weg gooien heb ik al in de gaten want alles komt na jaren en jaren toch weer een keer in de mode. Net als het maken van kaarten met servetten...Toen het werken met servetten zon grote rage was, op dakpannen, potten, pannen en alles waar maar een servet op geplakt kon worden heb ik ook zoals heel veel met mij ze verwerkt op kaarten. Als ik ze nu weer terug zie denk ik echt...meid heb je dat echt verstuurd??
Wel leuk dat sommige technieken weer terug komen en nu weet ik het zeker....niets maar dan ook niets weg gooien maar een uitbouw maken.
Knuf en tot Blogs Peet

2 opmerkingen:

 1. hoi peet
  nou begin dan maar aan je aanbouw,haha zelf heb ik een poos terug servetten weg gekiepelt, dus luister nu naar jou wijze raad gewoon bewaren:-))
  groetjes corry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met servetten heb ik nooit kaarten gemaakt maar van dat niets weggooien??? Zou eigenlijk het huis van de buren er gewoon bij moeten kopen hihi.

  groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet