donderdag 23 januari 2014

Yammie....Koekjes

Gisteren was toch weer een perfecte middag om wat te bakken dus hops de kelder in en kijken wat ik allemaal nog in huis had....koekjes mix..mmmm ..


Dat word weer kneden en kneden, word toch tijd dat ik zon superdeluxe mixer krijg, je weet wel die op zon standaard en die zelf draait. Heb een mooie gezien, koste maar €449,00 slik. Ineens vond ik hem niet zo mooi meer en doe ik het toch nog maar even op de ouderwetse manier.


De roze koekjes uitstekers heb ik bij de action gekocht, vond ze zelf wel grappig dus wie weet wat voor grappige koekjes eruit komen.


Dat ziet er toch best vrolijk uit, stel je niet teveel voor van die koekjes uitstekers want ik had er al drie in twee stukken in mijn vingers of....ik was ietwat te onbenullig.


Nootje erin...ook lekker :-)


Ik had mijn twijfels over de tekst die heel grappig in het deeg gedrukt was, was er eigelijk van overtuigd dat te tekst na het bakken vervaagd zou zijn maar niets is minder waar.
Knuf en tot Blogs Peet

7 opmerkingen:

 1. En......hoe smaakten ze????
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er heel erg lekker uit weer en die koekjesstekers zijn leuk zeg!

  groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mmmmmmmmmmmmmmmmmmm

  eet smakelijk Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi peet wat een leuke koekjes en ze zien er heel lekker uit! denk je ook een beetje aan de heupen,haha of heb je daar nooit geen last van
  groetjes corry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er heeeeele rg lekker uit, maareuhhh, even een vraagje:
  Waar is het nootje gebleven op de gebakken variant??

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ja mmmmmmm ze zien er lekker uit Peet
  gr lenny

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet