dinsdag 28 juli 2009

hoe krijg ik mooiere fotos

Ik heb met mijn fototoestel een kleine meningsverschil....ik vind dat die roze gloed weg moet, hij zegt dat die moet blijven. Maar wie heeft er voor mij een goede tip om duidelijkere fotos te krijgen want persoonlijk erger ik me momenteel aan de fotos.Tips mag je hier neerzetten, handig voor andere maar mailen mag ook altijd. peetjes-freubelsite@live.nl alvast bedankt...enjoy your day..liefs Peet

2 opmerkingen:

 1. Heb ik ook last van, daarom maak ik altijd meerdere foto's op verschillende plekjes in de kamer. Daar zit soms enorm veel verschil in! Op de pjoet zoek ik dan die foto er tussen uit, die het meest waarheidsgetrouw is.
  Daarnaast heb je natuurlijk ook nog de eigenwijze kaart, die gewoon van z'n lang-zal-ie-leven, ammenooitniet,never,ever, mooi op de foto gaat, waar je hem ook neer zet ;-)

  groetjes,
  Ellis

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ben een prutfotograaf... al mijn fotoos van mijn kaarten zijn bewogen en onscherp... dus ik kan je geen tips geven !!!

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet