zondag 2 augustus 2009

Kado Envelop

Het was vandaag zulk lekker freubelweer met die regen dat ik een zeer productief dagje had hihi. Ik heb een kado-envelop gemaakt met aan de binnenkant twee vakjes. De "klep" blijft alsware achter de rechthoek midden in van de kaart haken.
In een van de vakjes heb ik een kaartje gemaakt waarop je een leuke tekst kunt schrijven.

Zo kun je goed zien wat ik met twee vakjes bedoel, in de eerste kun je bijv geld doen en in de achterste het kaartje. Ik heb dit gemaakt van een envelop die ik door midden heb geknipt en vervolgens weer opelkaar heb geplakt...wel leuk geworden he>?...Bij vragen.... mail gerust...enjoy your day....liefs Peet


2 opmerkingen:

 1. I love all your work here on your beautiful blog. Thank you so much for helping spread the word about my blog candy. Don't forget to click on the "follow" button on my side bar to qualify for all my give aways. We even give cash away.
  Priscilla
  http://priscillastyles.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi hoi
  dank je wel voor je reactie op mijn blog
  die van jou ziet er ook super uit hoor , en mag ik vragen hoe je die leuke achtergrond krijgt met die bloemetjes en zo aan de zijkant???

  gr ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet