dinsdag 20 april 2010

Playtime


Ik was in mijn verzameling afdrukjes aan het neuzen en kwam deze afdruk tegen, vind het een snoeppie. De afdruk heb ik ooit eens gekregen en ik wist niet op wat voor soort papier het gestempelt was, dus ik heb heel voorzichtig de afdruk met distress inkt ingekleurd en het is niet zo mooi geworden want het papier zoog al de inkt op..tjonge wat had dat papier een dorst zeg. Maar ik vond het zonde om de afdruk weg te doen en heb er toch een kaartje van gemaakt. Heerlijk in mijn kleurtje ( naast paars). Het lint/kant heb ik van de markt en ik vond het wel leuk om er zo een ander kleur lintje door te weven alleen wilde die niet echt meewerken omdat de gaatjes in het witte kant niet zo recht wilde staan dat het een rechte lijn werd met het lint erdoor, maar ik zeg nu maar gewoon...owww maar dat hoort zo scheef :-). Ga ik nu maar is kijken of de kabouters mijn strijk hebben weg gewerkt en anders zit er niets anders op dan het zelf even te doen. Oeps....nog niet ik heb nog even een vraagje. Hoe krijg je zon doorgeef link ( bijv klik hier ) als je er dan op klikt dan word je doorgelinkt naar desbetrefende site...snappen jullie het een beetje? Ik heb al rondgesnuffeld maar word er niet echt wijzer van...gelukkig heb ik meer verstand van freubelen! Liefs Peet

10 opmerkingen:

  1. hoi Peet wat een prachtige kaart zeg en wat een gaaf stempetje zo zie je maar soms kijken we over de mooie stempeltjes heen. Ik vind hem supergeinig en mooi gekleurd.

    XXX Ilonka

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Peet!

    Ik vind hem leuk, hoor! Je kaartje! En dat scheve, dat hoort inderdaad gewoon zo! Ik heb ook een keer via Marktplaats allerlei afdrukjes besteld en vind het moeilijk te bepalen wat je waar het beste mee in kunt kleuren.. maar ja, gewoon gebruiken natuurlijk! Sommige papiertjes zijn inderdaad wel erg dorstig! Maar ik vind het resultaat erg leuk!

    Bedankt voor jouw tips over het stikseltje! En nu kan ik jou ook even een tip geven, want die link die weet ik wel. Als je in je bericht het woord of de woorden selecteert, waar je de link aan wilt hangen en daarna op de knop met de wereldbol en een kettinschakeltje klikken (zit rechts naast die van de tekstkleur), dan opent er een venstertje waar je een url invoert waar je del link naar toe wilt laten gaan en dan heb je je link! Succes met uitproberen en ben benieuwd naar je leuke links! ;-)

    Groetjes en fijne dag,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superleuk kaartje en mooi gekleurd

    Liefs Gea

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een super mooi kaartje en dat kant meyt lint er door is juist heel erg gaaf

    gr hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik vind je kaartje heel mooi geworden ,
    en over jou vraag ik mail je wel ff een link waar bij ze het uitleggen,
    groetjes sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  6. hallo peet,´hieronder de uitleg,
    laat het maar weten als het niet lukt.
    groetjes ninna


    Code voor de link in een blog post comment
    <+ A href = "URL" +> Tekst hier <+ / a +> Vergeet niet om de + tekens te verwijderen en zet de URL-adres dat u wilt koppelen, waar het zegt URL. Dan schrijf je tekst, waar staat tekst hier, voordat u uw reactie! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. thanks ladys, ik ben er superblij mee...dikke kus op beide wangen Peet

    BeantwoordenVerwijderen
  8. lukt het al ik krijg het ook nooit voor elkaar hahahah ene super kaart xx christa

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Je kaartje is weer prachtig Peet!
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wouw schitterend kaartje peet
    erg leuk
    liefs chantal

    BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet