zaterdag 1 mei 2010

You Are My Sunshine...

Nou Bloggertjes, ik heb het vanacht gered maar vraag niet hoe en wat was ik blij dat het kwart over zeven was en ik eindelijk naar huis kon. Er waren al een paar bewoners die mij heel lief naar huis stuurde en als ik dan zei... en wie let er op jullie de rest van de nacht, zei er eentje... Ik hou me plas wel op tot zeven uur. Is dat lief of niet. Ik dacht nog heel naief.. ff lekker slapen en dan ben ik er vanacht wel weer. Sow wat spatte die droom snel uit mekaar toen ik op wilde staan, ik kreeg mijn sokken niet eens aan.Ik heb toch maar afgebeld voor vanacht want dat was niet wat geworden. Sow zie je maar...een ongeluk zit echt in een klein hoekje.
Ik heb dus net in etappes toch zitten freubelen, wat moet je anders toch..

Ik heb getracht om een ton sur ton kaartje te maken maar alleen bruin vond ik wel heeeeeeeeeel saai dus heb ik er iets geel bij gedaan, ook leuk! De metalen bloem rechtsboven heb ik bij de Action vandaan gehaald, Zitten in een klein doosje en aan dit bloempje zit eigenlijk nog een vogel maar die heb ik er even afgesloopt en ligt klaar voor gebruik op een scrapboek. De bloem links onderin, heb ik gemaakt door 4 paper flowers in verschillende grotes op elkaar te leggen, vast gemaakt met een brad en toen de " bloem" fijn geknepen, daarna heb ik het glimermist " Pearl" over heen gedaan. Lekker veel zodat als de bloem opdroogt hij zo mooi blijft staan.

Ga ik nu maar is een poging doen om buiten, mits het niet te hard waait een bakkie leut te doen enne ladys and gentleman ...Enjoy Your Day... Liefs Peet

13 opmerkingen:

  1. Heel erg mooi !
    Mooie kleuren echt super.

    Liefs Ida

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heeej Peet!!

    Je hebt groot gelijk hoor. Je moet niet als een zombie daar gaan rondlopen omdat je bijna geen slaap hebt gehad en ook nog eens last van je rug hebt. Daar hebben hun niets aan en jij al helemaal niet.

    En je kaartje is weer helemaal leuk geworden.
    Ik zie nu zoveel leuke dingetjes bij mensen op de blogs. Een leuk bloempje van de action dan weer een leuk vlindertje van de wibra! Maar ik kan me gelukkig inhouden. Want neem al mn gespaarde centjes heerlijk mee naar engeland. Ik ga het daar eens heerlijk uitgeven.
    Heb er zoooo veel zin in hahahah. Ik spoor niet hoor, want iedereen die het maar horen wilt (of niet) die krijgt het ook te horen. hahaha

    Fijn weekend meid, en doe het rustig aan!
    Liefs mariska

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hi Peet,

    Leuk kaartje, hoor!! Die achtergrond achter de stempel vind ik erg leuk. Ik hou zelf wel van bruin, dus ik vind het een erg mooie kaart!
    Pfff, wat vervelend, zeg, met je rug! Hopelijk ben je er snel weer van af. Tja, dan moet je wel gewoon lekker thuis blijven, hoor, want anders hebben ze toch niks aan je en zo ben je er hopelijk sneller van af! Eerst zorgen dat het weer goed gaat! Dat is het belangrijkste! Hopelijk is dat super snel!!!! Succes er mee!!

    Liefs,
    Wen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een schitterend kaartje en heel veel
    sterkte met je rug doe wel heel rustig
    aan hoor

    gr hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je hebt gelijk meis met rugpijn in beweging blijven en wat moet je inderdaad anders en je kaartje vind ik heel mooi geworden mooi kleuren

    het beste met je rug Liefs Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. schitterend kaatrje peet erg leuk liefs chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ach meid wat heb je pech gehad zeg , er is niets vervelender als pijn in je rug hebben, hopelijk gaat het snel beter met je .
    Je kaartje is echt prachtig geworden super ik ga morgen denk ik ook maar eens een poging wagen maar eerst maar de was opvouwen en strijken want helaas zijn de kaboutertjes mijn huis voorbij gegaan,
    fijn weekend nog

    groetjes sandra

    p.s morgen gaan we de babykamer meubeltjes op halen heb er zin in nu is het eind echt in zicht,

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Wat een mooie kaart is het geworden,absoluut niet saai.
    Heel veel sterkte met je zere rug.
    Lieve groet Yvon

    BeantwoordenVerwijderen
  9. schitterende kaart heb je gemaakt zeg
    en sterkte met je rug hoor niet te veel willen hé ;);)
    gr desi

    BeantwoordenVerwijderen
  10. hallo Petra, een schitterend kaartje heb je gemaakt:)
    en heel veel
    sterkte met je rug.
    groetjes nonna

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Prachtig kaartje en de kleuren passen goed bijelkaar.
    Sterkte met je rug.
    Liefs Gea

    BeantwoordenVerwijderen
  12. hoi peet,

    het zit je nu even niet mee, en idd een ongelukje zit in een klein hoekje, maar doe eerst maar eens rustig aan, je kunt niet blijven doorgaan, je hebt jezelf ermee en de bewoners hebben zo ook niks aan je, heel veel sterkte met je rug, en je kaart is trouwens schitterend mooi geworden, ik vind het een leuk idee wat je met de bloem linksonder hebt gedaan, toppie hoor.

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een prachtige kaart Petra!!
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet