woensdag 11 augustus 2010

Niet Zo Als Ik Wilde....

Ik had vanacht wat freubelspul meegenomen naar me werk en ben je net lekker bezig..zul je zien dan hebben de bewoners de bel ontdekt. Tussen de bedrijven door heb ik toch een kaartje weten te maken maar tis niet zoals ik wilde dat die zou worden. Maar goed...ook minder geslaagde kaarten mogen gezien worden toch?
Ik werd alleen al niet goed van de strik, wat ik ook deed hij wilde maar niet lukken en om niet helemaal met stoom uit me oren rond te lopen heb ik hem toch maar gelaten voor wat het is. Wat merk je op zulke momenten als je maar weinig voor handen heb wat je dan veel dingen mist. Op je freubelkamer pak e ff dit of dat om te zien wat leuk staat maar aangezien ik maar een klein beetje mee had moest ik roeien met de riemen die ik had.  Ga ik me zo klaar maken voor de volgende nacht en dit keer neem ik niets mee maar ga heerlijk ( als de bewoners het toelaten) jullie bloggen langs. Liefs Peet

10 opmerkingen:

  1. Heeej Peet

    Ik snap het probleem met t strikje.
    Maar de kaart ziet er wel goed uit hoor!
    Enne, niets is beter dan je eigen hobbyplekje hoor.

    Liefs mariska

    BeantwoordenVerwijderen
  2. net wat mariska al zegt, het strikje wil niet zo als jij het wil, maar ondanks dat is het toch een hele leuke kaart geworden, en dan te bedenken dat je moest roeien met de riemen die je had, ja er gaat niks boven een hobbyplek waar je alles tot je beschikking hebt, dan kun je kiezen wat je er eventueel anders op zou doen.

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lekker nonchalant strikje. En je hebt een goede hand van spullen meenemen.... het lijkt allemaal precies bij elkaar te passen!
    Werk-ze.
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  4. nou ondanks dat je niet veel spul bij je had is je kaart toch geslaagd vindt ik/
    en je strik is zo ook mooi

    gr arina

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou ik vind het een hele super mooie kaart
    geworden ondanks dat je niet bij je had

    gr hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  6. schitterend kaartje peet
    erg leuk gedaan
    liefs chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Iedereen heeft wel eens een kaart waar je niet helemaal tevreden mee bent. Maar we zijn allemaal veel te streng voor ons zelf want iemand anders vind het mooi. Zo vind ik jouw kaart wel heel mooi met strik en al ;o)
    Groetjes Nora

    BeantwoordenVerwijderen
  8. hallo peet,

    ik zie het, de strik hangt er niet zo goed bij. Het mankeert iets, misschien verkeerde kleur;)

    al bij al vind ik het toch een hele mooie kaart, zoals eerder vermeld in de reacties, passen de kleuren heel goed samen.

    ik ben benieuwd naar uw volgende nachtelijke creatie

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Very cute card. Love that little Tilda & you've created a very sweet card with her.
    Janie

    BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet