dinsdag 7 september 2010

Noel ( oftwel x-mas)

Niet alleen de scholen zijn begonnen ook het werken en dat heb ik vanacht gemerkt...pfff heb me de benen uit me kont gelopen zo druk met van die kleine wissewasjes. Maar goed tussen de bedrijven door heb ik toch nog een magnolia afdruk ingekleurd en daar net een kaart van gemaakt.

Tilda lijkt op de foto een beetje flets maar in werkelijkheid valt dat reuze mee. Het bolletjes lint waar Tilda op zit heb ik van de rommelmarkt vandaan. De witte bloem komt van Xenos vandaan en die heb ik eerst bespoten met Glimmermist Iredescent Gold en daarna de randen bewerkt met stickles Gold. De witte blaadjes zijn met een pons van Martha Steward gemaakt en gedistressed met Vintage Photo, de swirls met een stans van Marianne Design en met een witte gelpen heb ik er kleine accentjes opgetekent.

Ik heb de label gemaakt van rest stukjes linnenkarton van de Action en ook hier heb ik de randen bewerkt met distress Vintage Photo. De tekst stempel is van Psx. En deze afdruk heb ik met versamark gemaakt en er vervolgens embossing poeder Pirate Gold opgedaan en verhit met de heattool.

Ik heb op de bloemblaadjes drie kleine druppeltjes Glossy Accents van Ranger gedaan. Ik heb voor degene die Glossy Accents niet kent bewust een foto gemaakt van de nog natte Glossy, zo kun je goed zien wat ik er mee bedoel. Als het eenmaal droog is is het transparant en lijkt het net een dauwdruppel.  Wens ik jullie weer een fijne dag en met dit weer is het heerlijk freubelen... Ik ga zo met Daniel en Mike lekker koekjes bakken dus dat word weer smikkelen en smullen..Liefs Peet

11 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kaart Peet,
    en wat een mooie stempel zeg.
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ben je toch een bezige bij.... en dan tussendoor maak je "even" van die prachtige creaties....Geweldige knap en heel mooi!
    Ik heb vandaag een trendy treehouse blog award aan je uitegereikt!
    Groetjes,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een super lief en mooi kaartje is het
    geworden en waren de koekjes lekker

    gr hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat is die mooi Peet jij blijft ook lekker bezig hahahah ik vind hem helemaal leuk

    Liefs Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. whow wat een prachtig kaartje, toppie in die kleurtjes

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie kaart zeg, leuke kleurtjes.

    Groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hey Peet je kaartje is super!!!Het lint is echt wow, en die "Noël"-stempel is mmmmhhhh, iets wat ik in mijn kast wil hebben! LOL!
    Heel knap gemaakt weer...
    Liefs,Celia.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ohhh ja vergeet ik nog...je blogachtergrond is ook al zo super!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een prachtige kaart Petra,mooie kleuren.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een prachtige kaart Petra, ik heb er echt zeker 10 minuten bewonderend naar zitten kijken, nee correctie, ik heb eigenlijk een beetje zitten dromen, maar heb het opgeschreven hoor, Glossy Accents, ga ik zeker een keer proberen !!!!
    Ik vind je bloem ongelooflijk knap en ook het kaartje met 'NOEL' is helemaal af !!!
    Heel knap !!!!
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  11. schitterende kaart peet
    erg leuk gedaan
    liefs chantal

    BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet