vrijdag 10 december 2010

Lintjes Candy

** Plakkerig bericht tot 10 December **

Ik had deze lintjes al klaar liggen voor een leuke candy maar kon geen leuk " waarom" bedenken en vandaag kreeg ik hem wel te pakken namelijk....175 volgers. Kei leuk en allemaal superbedankt.
Alles wat je moet doen om deze candy te winnen...

Een berichtje achterlaten met jullie leukste sinterklaas herinnering. Leuk idee toch?
Liefs Peet

19 opmerkingen:

 1. Dag Peetje,
  Leuk idee, daar gaat ie.....
  Toen ik een jaar of 12 was geloofde ik al lang niet meer in de sint.
  Op de bewuste pakjesavond ging mijn papa naar het toilet en in de tussentijd gooide iemand allemaal koekjes in de woonkamer, die man was langs de voordeur naar binnen gekomen.
  Ik vlug naar mijn papa gelopen om dit te vertellen en die zat rustig op het toilet.
  Wat was er nu gebeurt, mijn pa was heel vlug om het huis gelopen, koekjes naar binnen gegooid en terug op het toilet gaan zitten!
  Die avond begon ik toch wel erg te twijfelen als er toch geen echte sint was, hahahah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn leukste sinterklaas herinnering is van vroeger toen ik en mijn zussen 's morgens vroeg naar beneden liepen, en heel de garage vol speelgoed en snoep lag! Super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn leukste herinnering is, dat je smorgens beneden kwam na de avond dat je je schoen had gezet (zelf toen ik niet meer geloofde)en dan de spanning of er iets in zou zitten
  Toen ik nog wel geloofde zette ik altijd water met een peen neer want ik vond het paard eigenlijk veel leuker dan de sint !
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn leukste sinterklaas belvenis ia eigenlijk die toen mijn dochter als eerste keer bij opa en oma sinterklaas vierde. Ik woon in Duitsland en daar kennen ze het niet zo als in Nederland.
  Wat vond ze het spannend dat er ineens pakjes in de woonkamer lagen en er waren zoveel voor haar. Ze kon nog niet lezen maar daar had ze gauw door wat haar naam was.
  Heerlijk als je eraan terug denkt.
  (kan nog veel meer vertellen maar dan wordt het te lang)
  Lieve groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je 175 bezoekers.

  Tja mijn leukste sint herinnering is toch wel dat mijn opa altijd sinterklaas speelde in het wijkgebouw in utrecht. En pas op mijn 12e kwam ik erachter dat opa niet naar een vergadering ging tijdens het sint feest maar dat hij al jaren de sint zelf was. Ondanks dat ik niet meer geloofde, heb ik toen pas ontdekt dat opa sinterklaas was (en mn tante 1 van de pieten)

  Groetjes renske

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mijn mooiste herrinering is toen ik een jaar of 10 was wij gingen altijd naar mijn opa en oma met snterklaas en dan was mijn vader zijn sigareten vergeten en ging terug naar huis om ze te halen en toen sinterklaas kwam bij opa en oma ik tegen mijn moeder fluisterde dat sint de zelfde schoenen had als mijn vader mijn vader is kort daar na overleden maar dit vergeet ik nooit meer grt jans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De sinterklaastijd was voor mij altijd een heel spannende en gezellige tijd en we kregen vroeger altijd veel kleurtjes, kleurboeken en doosjes (plakkaat)verf. Waarschijnlijk is het virus toen al begonnen want nu kleur ik nog steeds :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey Peet, hier in België vieren ze de Sint op 6 december.
  Waar ik nog elk jaar aan terug denk is het moment dat mijn grootvader op klompen het huis binnen sloop, en al hinnikend snoepgoed naar binnen gooide!Wat was mijn zus en ik bang...want ja, zooo braaf en zoet waren we niet altijd...Ik ruik nog steeds de warme chocolademelk en hoor het hout in de haard nog knetteren!

  Een dikke proficiat met het aantal volgers...kan ook niet anders, je werkt er heel hard voor en het resultaat mag er zijn!!!
  Heel veel liefs,Celia.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hi Peetje!

  Ha ha, ik moest erg lachen om de eerste regel van jouw berichtje: plakkerig bericht! Hi hi! Natuurlijk doe ik super graag mee, ik ben gek op lintjes!! Dankjewel en van harte met zo veel bezoekers!! Mijn leukste herinnering.... vroeger vond ik Sinterklaas eigenlijk veel te eng.. ;-) Dus ik ga voor de intocht van dit jaar, mee met het zoontje van m'n vriendin die het voor het eerst bewust mee maakte, dat was wel super om te zien, wat een stralend koppie en zo lekker enthousiast, helemaal geweldig was dat!!
  Groetjes,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Petra,
  M'n leukste herinnering is toch wel Sinterklaas met m'n Oma. Zij had altijd wel iets leuks. Voor alle kleinkinderen had ze pyama's gekocht maar die moesten wel gelijk aantrekken compleet met knuffel. Of een bak vol met kleingeld en wij moesten raden wat er in zat. Elk jaar had ze wel iets anders bedacht.
  Succes met je candy. Groet, Aletta

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Euh, mijn leukste herrinering aan de Sint..............
  Ik was een jaar of 5 en we hadden op de kleuterschool een gedichtje geleerd.
  De eerste zinnen weet ik nu nog steeds:

  Sinterklaasje heeft U even, Sinterklaasje hoort U mij?
  Ik zou zo graag een hondje willen, met een heel mooi mandje erbij.

  De rest ben ik helaas vergeten.
  Maar goed, je moet weten dat ik een ontzettend verlegen kind was en nooit iets durfde of in de spotlight wilde staan.
  Bij mijn vader op het werk kwam Sinterklaas en ik moest natuurlijk bij die goede man komen voor mijn cadeautje.
  Op de knie zitten deed ik niet, maar mijn ouders vielen bijna van hun stoel toen ik daar vooraan in de zaal luid en duidelijk mijn geleerde gedichtje vertelde.

  Geweldig was dat toen, ik heb het daarna volgens mij ook nooit meer gedaan.

  Groetjes Susanne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Sinterklaas was altijd een spannende tijd. Ik weet nog goed hoe sinterklaas (mijn pappa) aan de deur klopte en ik dan met een bonzend hartje ging kijken. Mijn vader kwam dan altijd weer snel binnen en was zogenaamd hout gaan halen ofzo buiten voor de kachel. Er stond altijd een enorme zak met cadeautjes voor de deur, waarna ik bedankjes door de schoorsteen schreeuwde en liedjes zong. Soms was ik nog blijer met het bubbeltjesplastic en papier wat om mijn cadeautjes zat, dan met de cadeautjes zelf. Een kinderhand is snel gevuld ;) Groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Peet! Leukkk, ik doe mee! Mijn leukste sinterklaas herinnering, even denken... Ik ben vroeger toen ik ongeveer 9 was heeeeel vroeg naar beneden geslopen op mijn tenen. We hadden die nacht de schoen gezet en ik was te nieuwsgierig om te wachten tot het morgen was. Ik zag mijn schoentje, maar het cadeautje dat mijn broertje had gekregen was veel leuker! Ik heb ze toen stiekem om gewisseld, ik begreep er alleen helemaal nietssss van toen mijn moeder dat wist de volgende morgen :P

  Liefs, Nyna.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Yeah, leuke candy! Mijn dierbaarste herinnering is het eerste Sint bezoek dat mijn zoon bewust beleefde. 's Morgens uit zijn bedje naar beneden kwam en aan zijn lege schoentje al die cadeautjes zag. Die grote stralende ogen, rode wangen en zalige glimlach van de opwinding zal ik nooit vergeten. Kon ik het nog maar nog een keertje zien en vastleggen op DVD.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke vraag! Gezellig om te lezen.
  Mijn herinnering begint als ik niet meer geloof en mijn 5 broertjes en zusjes nog wel. Ik mocht met een zwarte handschoen aan pepernoten strooien om het hoekje van de huiskamerdeur. en ik mocht ook kadootjes kopen en gedichtjes maken. Later werden de gedichten belangrijker dan de kadoos. Het toppunt was een gedicht van 2 getypte kantjes vol! De avond duurde dan eindeloos! Dolle pret!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mijn leukste herinnering aan Sinterklaas, tja...
  dat is nu alweer 11 jaar geleden. Mijn twee zoontjes zaten in groep 3 en 2 en die wilden ontzettend graag een pietenpak. Toen kon je die nog niet voor 15 euro in de winkel kopen (ze waren eigenlijk nergens te koop volgens mij) en vroegen mij of ik ze wilde maken. Het was toen twee dagen voor Sinterklaas. Toch maar stof gehaald en achter de naaimachine gekropen en ik voel (als ik eraan terugdenk) nu nog dat fijne trotse gevoel, toen zij ze aantrokken en ermee naar school gingen. Nu heeft bijna de hele school een pietenpak, maar toen was het nog echt iets bijzonders. Misschien wel een stomme sinterklaasherinnering, maar zeker nu onze oudste niet meer leeft, is het mij heel dierbaar.
  Vanmorgen zijn mijn twee dochters (7 en 8 jaar) weer in deze pakjes naar school gegaan, het blijft leuk toch? Groetjes, Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 17. hihi, wat leuk. Mijn leukste herinnering aan sinterklaas; toen ik een jaar of 7 was, was ik rond de sinterklaastijd erg ziek. Ik kon niet naar de intocht toe in het dorp en naar het feest dat in het dorpshuis gehouden werd. Ook op school mistte ik alles. Ik was zo verdrietig. Maar ineens, de dag voor pakjesavond, werd er op de deurbel gedrukt en wie kwamen er naar binnen; Sinterklaas en drie pieten.
  Wie het waren, wilden mijn ouders niet zeggen, maar die dag blijft mijn mooiste Sinterklaasherinnering. Want wie kon toen nou als klein kindje zeggen dat Sinterklaas thuis speciaal op ziekenbezoek was gekomen?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Jaren geleden snuffelde ik tijdens de week voor Sinterklaas in de kleerkast van m'n moeder en ontdekte daar toevallig een heleboel speelgoed. Enorm geschrokken, deed ik de kast direct dicht en ging dit tegen m'n moeder zeggen. Zij wist me gerust te stellen door te vertellen dat Sinterklaas te weinig plaats had om al het speelgoed bij hem thuis te bewaren. Daarom gebruikt hij de kasten van sommige mensen om cadeautjes te stockeren. Omdat ik zo gechoqueerd was van m'n ontdekking, had ik een week later niet eens door dat ik het speelgoed uit onze kast had gekregen :)
  Groetjes, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoi Peet!!

  Ik zie nu pas je candy!
  En ik doe graag mee!
  Mn leukste sinterklaas herinnering? Dat was bij mijn oma! Die had altijd zoooo veel cadeautjes en dan dat heerlijk kriebelende onderbuikgevoel. Oooh zooo spannend! En vaak kwamen er geen pieten mee maar toen wel. Oooh dat was toch wel even schrikken. Maar zooo leuk!!
  Hahahah

  Ik ga gauw je candy op mijn blog zetten.

  Liefs mariska

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet