maandag 2 mei 2011

Greetings..

Heerlijk een week vakantie, de kids zijn logeren dus ik heb genoeg tijd om te freubelen tussen het schoon maken van het huisje. Zo ben je creatieloos en zo barst je van ideeen...vreemd toch?
Vandaag een simpele kaart maar niet minder mooi is het wel? Het scrappapier is nog een restantje van Kissing Eskimo van Basic grey. Ik heb twee soorten embossingmallen gebruikt, dots en flowers en met een pons vierkantjes gemaakt.
Alle randen zijn weer bewerkt met distress Walnut Stain.

Ik heb dit keer geen Glossy Accents op de bloem gedaan voor een druppel effect maar kleine rose strass steentjes, weer eens wat anders. Om toch iets te laten knallen op de kaart heb ik in de bloem een rode roos geplakt anders vond ik hem wat saai qua kleur. Vlieg ik nu snel met de poets doek door de kamer en even de speelgoedkast van de kids opruimen, grote plasticzak ernaast want er kan vast heel veel weg en nu zijn ze er niet....Fijne Maandag..Liefs Peet

8 opmerkingen:

  1. hoi

    een schitterend kaartje!!

    gr regina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooie strakke kaart die bloem is geweldig erbij leuk hoor, nou ga lekker aan de freubel , ik ga straks ook weer ff beginnen ;) groetjes christa

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi, Peet! De kadertjes zijn heel erg leuk zo! Super dat je lekker inspiratie hebt, gewoon lekker van genieten! Toch? Fijne week!

    Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtige kaart is dit Peet!!
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh wat ben jij weer goed bezig!!! En wat?!Een weekje kinderloos....heerlijk...wil je er een paar van mijn onthaaltjes overnemen, ik weet direct welke ik kwijt wil!LOL!
    Veel liefs en geniet ervan!!!!!
    Celia.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ha, ik ben niet de enige gemene moeder die stiekem speelgoed wegdoet waarvan je denkt dat de kids het toch niet in de gaten hebben! Anders kom je er in om, en zij kunnen er toch nooit afstand van doen. Zelfs alle Mac spulletjes moesten bewaard blijven......
    Zijn we zelf niet even erg, met al ons knutselspul? Er kan ook nooit wat weg. Gelukkig ruimen kids nooit iets stiekem op achter onze rug;-)
    groetjes en o ja, het kaartje is super!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hi lieve Peet. Wow.. ik hou van ruitjes/blokjes op kaarten. Mooi met die verschillende embossingen er in. Je blog layout ziet er ook weer heel mooi uit. Leuk hoe je dat zo afwisselt. Gaaf kaartje.. Geniet maar heel HEEL veel van je vrije week. De rust in je hoofd en huis zonder de kids. Ga niet te laat naar bed he!

    Inky hugs, Pauline

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Peet ik vind hem heel mooi lekker strak met die ruitjes ik vind hem helemaal mooi en je bloem toppie

    Liefs Nellie

    BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet