dinsdag 3 mei 2011

Have A Wonderfull Birthday

Deze kaart heb ik heel eenvoudig gehouden omdat de achtergrond al vrij druk is. Ik wilde een condoleancekaart maken ( vind ik persoonlijk wel erg mooi) maar ik had geen tekst met sterkte of gecondoleerd in die grote dat het in de stans kon. Dus hebben we er maar een verjaardagskaart van gemaakt.
De tulp heb ik afgedrukt met distress Walnut stain en vervolgens heb ik de tekst met distress Brushed Corduroy gestempeld. Met mijn waterbrush en een ietjepietsje distress walnut stain heb ik de tulp lichtjes ingekleurd. Vervolgens heb ik de randen ook met distress bewerkt. Ik heb de tulp met Matte Accents alsware ingekleurd en nu zit er zon mooie mate laag over.
De binnenkant van de kaart is ook redelijk rustig gebleven toch?

Aan de linkerkant heb ik een afdruk van een journey gedaan zodat ik hier wat lieve woordjes kan neerzetten voor de jarige.

Volgens mij zijn deze stempels van Inkadinkado maar zeker weten doe ik het niet. Wens ik jullie een fijne dinsdag...Liefs Peet

6 opmerkingen:

 1. Ziet er prachtig uit!!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Petra,

  Ik ben blij dat je toch niet gestopt bent met bloggen, want je creaties van de afgelopen tijd zijn ook weer super om te zien.
  Wat een leuk idee ook weer van deze kaart om eens een andere stans te gebruiken.
  Geniet van deze week zonder boys want dan hebben wij ook weer mooie creaties te bekijken :)

  groetjes,
  Janna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke dingen heb je de laatste dagen gemaakt. fijn dat je toch doorgaat. Ik ben ook wat minder aanwezig maar ik denk dat gaat een ieder zo als het weer zo mooi is.
  Lieve groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf, super, wowww, ziet er weer tof uit meid.
  Je bent weer helemaal 'back' lijkt wel.
  Je kaartje aan de voorkant lijkt trouwens veel op het idee van mijn laatste kaartje.
  Grtjs, Erica.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Meid

  Wat een mooi kaartje heb je gemaakt zeg!
  Ziet er super uit. Ik moest wel lachen. Van een condoleance kaart een verjaardags kaart maken. hahaha
  Enne...dat lint heb ik volgens mij of op de markt gehaald of bij cute stamps and cards. Maar ik weet dat ze hem bij cute stamps and cards zeker hebben.
  Mochten hun het niet hebben kan je wel een stukje vanmij krijgen. Of anders kan ik altijd even bij ons op de markt een stukje halen.
  Laat maar horen of het lukt of niet.

  Liefs mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je weer aan het bloggen bent. Wat een prachtig subtiel kaartje. Echt supermooi! Waarom gebruik je geen digistamp voor de tekst? Dan kan je hem zo groot maken als je zelf wilt. Of vind je het niet prettig om digistamps te gebruiken?
  Groetjes,
  Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet