donderdag 5 mei 2011

Kado-doosje

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de leuke en lieve reacties dat ik toch door ga met mijn blog. Nu ik weer met het bloggen bezig ben heb ik ook geen idee wat me bezielde om er mee te stoppen...vast een zonnesteek opgelopen. Ik was ook van mening dat als je een blog heb er ook dagelijks een creatie op moest zetten maar van die mening ben ik nu af gestapt...de echte volgers willen best een dag of meer wachten voor de volgende creatie toch? Maar goed nu genoeg geneuzel over naar mijn projectje....

Met de nodige verjaardagen, feesten en partijen kun je maar beter vast wat klaar hebben dacht ik zo. Nu hoor ik sommige van jullie denken...leuk voor moederdag maar...zoals sommige van jullie weten heb ik een broertje dood aan moederdag ( vaderdag trouwens ook ) en doe dus niet mee met deze commercieele dag. Het papier wat ik heb gebruikt is  A Gift Of Love van Bo Bunny, die hebben zulk leuk papier om te kwijlen. Het is dubbelzijdig en dat vind ik persoonlijk wel leuk voor een doosje met een venstertje. Als je door het venstertje kijkt zie je tenminste ook nog een leuk design.
Ik heb het doosje nog niet helemaal af gemaakt omdat ik nog niet weet voor wie het is en wat ik er in doe...snoepjes of een miniatuur parfum..geen idee. Maar ik laat het wel vast zien want dan weet ik wel hoe het gaat..feestje, kadootje en weg mijn creatie om te showen. Ga ik nu even nog met de zwabber en een dweil door de toko heen, vanmiddag ga ik de kids ophalen en dan zien we wel weer wat we morgen gaan doen... Fijne donderdag en bedankt dat jullie de afslag naar mijn blog hebben genomen...Liefs Peet

11 opmerkingen:

 1. prachtig is dit originele doosje, blij dat je hebt besloten dat je blijft bloggen, ik heb het een paar weken niet gekund vanwege pc problemen, maar heb het wel gemist

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Peet!

  Wat een super mooi doosje! Lekker zonnig en zo ontzettend veel moois te zien, super gemaakt!!!
  Tuurlijk hoef je niet elke dag wat te bloggen, gewoon wanneer je zin hebt en wat te delen hebt! Middels de Google Reader zien wij het gewoon als je wat te showen hebt en dan komen we gezellig even langs!!!

  Fijne dag!
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent zeker weer goed op dreef. Ikzelf heb ook al even niets gepost....Ik ben stempels aan het mounten die ik al jaren heb liggen,( met een ander systeem wat niet beviel) en ben nu klaar daarmee.
  Blijf lekker je ding doen en op je eigen tempo!
  Welcome back lieverd.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterend doosje Peet!!
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi lieve Peet. Wow, dit 3-D doostje is echt super mooi en lief en schattig.. en scheetig... en snoeperig.. well you get the point.. Leuk om daar mee wakker te worden.. zet mijn creatieve klok weer op de goede tijd als de dag zo start :)

  Inky hugs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. We wachten wel tot we een ons wegen. Scheelt weer Sonja Bakkeren. hihi
  Heel mooi vrolijk doosje! Gewoon op de schoorsteenmantel en als je hem zat bent, geef je hem weg.
  groetjes en geniet van het betere weer! (en je kids, in omgekeerde volgorde uiteraard)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wowwwwwwww wat een plaatje Peet schitterend

  Liefs Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig doosje!! En ik ben blij dat je blijft bloggen! Groetjes,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super leuk doosje! Enne leuk dat je toch verder gaat met bloggen.....en ieder dag iets nieuws is helemaal niet nodig hoor! We wippen toch wel even aan om te kijken en met dat mooie weer is de knutselproduktie meestal wel wat lager (bij mij tenminste wel).
  Groetjes Fieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je hebt het weer super gemaakt, en zeker leuk om dit soort dingen op voorraad te hebben. Leuk dat je er weer zo'n plezier in hebt het bloggen :)
  Grtjs Erica

  BeantwoordenVerwijderen
 11. A delightful,box Petra. Uplifting and brigfht!

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet