woensdag 14 december 2011

Rub-ons Van Kars

Ik heb even de Rub-ons van kars geprobeerd en ik moet zeggen, het is wel geinig spul al gaat mijn voorkeur wel uit naar de Rub`n Buff omdat deze een wat korrelige structuur achterlaat op je creatie maar..das persoonlijk.
Ik heb weer een correspondentiekaart beplakt met aluminiumfolie en deze in een emossingmal gedaan en door de cb gehaald. Daarna heb ik met de stanzen van Marianne Design drie verschillende grotes bloemen uitgestanst. Met de Paintdabber Peach Bellini heb ik de bloemen geverft en goed oplaten drogen. Daarna ben ik er met de Rub-ons van Kars overgegaan, helaas staan er geen kleuren bij maar in dit geval heb ik de ( ik noem het maar zo) aquakleur genomen. In combinatie met de Peach Bellini staat dat wel mooi.
Zo ziet het er van dichtbij uit, niet verkeerd he?

Tip.... de rub-ons geven af en ik heb er een beetje haarlak overheen gespoten zodat dit probleem is opgelost en je krijgt er meteen een mooie glans over..twee vliegen in 1 klap das ook niet slecht wel? Ga ik weer verder met mijn probeerseltjes ..Knuf Peet

8 opmerkingen:

 1. Ik vind het een beauty!!
  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi petra,
  wat maak je toch weer mooie dingen!

  groetjes Jane

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt geweldig dit!!! Misschien dat ik dit in het nieuwe jaar ook eens ga proberen. Zal trouwens eens kijken of ik die Rub 'n Buff ergens vandaan kan halen.
  Groetjes,
  Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat mooi weer petra ben er nog niet toe gekomen om het uit te proberen misschien volgend jaar grt jans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er leuk uit PETRA.
  Echt geweldig.


  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoi peet
  vind het altijd heerlijk om te lezen wat je zoal aan het freubelen bent en dan het eindresultaat altijd verrassend is!
  groetjes...corry

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow lieve Peet, you went all out! This is so MOOI!!!! wat een super leuk idee heb je ons weer aangeboden. Ik ga het ook zeker eens proberen. Je bent ook zo'n leukerd. Ik geniet altijd zo van je posts! Thanks and geniet van je avond!

  Inky hugs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oehh... die is ook leuk zeg!! moet ik ook eens gaan proberen:) Gelukkig heb ik vanaf zaterdag een weekje vakantie, kan ik lekker veel ideetjes uitwerken!

  Dank je nog voor de link naar het filmpje. Ik was vergeten dat er nog een andere techniek voor kwam.
  Op mijn werk heb ik zo'n soort techniek ook wel eens gebruikt, "marmeren" noemen we dat. We maken dan eerst een "soepje" van algen. De kleuren liggen daar bovenop en als je er dan met de papiertje er overheen gaat blijft de verf heel mooi plakken.
  Jammer genoeg is het niet echt een techniek om thuis uit te voeren, het is teveel werk en een enorme kliederboel ;).

  Liefs,
  Roxanne

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet