dinsdag 20 maart 2012

De Aller Eerste HobbyHandig

Een paar jaar geleden kreeg ik van een oude buurvrouw vier boeken met hobbybladen erin, die had ik vluchtig doorgebladerd en gezellig op een plankje staan...alleen de kaft deed al redelijk oud aan...
In 1 zon boek zit 2 jaargangen van de HobbyHandig gebonden, dat had de vader van mijn ouide buurvrouw toen gedaan. Toevallig was ik er gisteren in het bladeren en zag dat ik gewoon de allereerste HobbyHandig  uit 1984 in huis heb..
Ik weet niet of het een beetje te lezen is maar hier staat dus Voor u ligt het eerst nummer van HobbyHandig, een doetijdschrift voor jong en oud. Geweldig toch weer he?
Erg leuk om te zien dat heel veel hobbys die in de loop ter tijd zijn verstoft toch weer terug komen, En als je ziet hoe eenvoudig maar toch leuk de kaartjes van toen waren dan vraag ik me soms wel af of al die toeters en bellen die we er nu allemaal op plakken wel nodig zijn. Ik zeg laat de 30 C maar komen dan kan ik heerlijk in de tuin de HobbyHandigs van toen doorbladeren ...Fijne Dinsdag allemaal...Knuf Peet

8 opmerkingen:

 1. hoi peet
  dat is een geweldige ontdekking en zo leuk om te kijken wat mensen in die tijd maakte en zeker iets om te bewaren en zo nu en dan te van genieten:-))
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. geweldig he ik heb van iemand de eerste 10 hobby journaal's eens gekregen die koester ik ook grt jans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zeg....als jij jouw inspiratie eruit hebt gehaald, zien wij dat vast weer hier terug! Geniet van de zon (al zal die 30 graden nog wel even duren).
  Groetjes Fieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat leuk he?? en zie je de prijs van toen 1,95 in guldens voor het boekje..

  Ben benieuwd wat voor leuke dingen je ervan op gaat doen, zie het hier wel verschijnen...

  veel lees plezier.

  Groetjes Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hihi, 1,95! Toen was een Hobby nog te betalen! Mooi kado van de buuf. Maar die 30C mag wel jaren wegblijven. Ook zonder tropische warmte kun je er wel van genieten. Bij 25 vind ik het meer dan genoeg!
  Ik heb het vermoeden dat we nog wel meer gaan horen van die HH's!

  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. haha toen was ik 1 geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, wat leuk zeg!! Wat een super bezit!
  Groetjes,
  Martha

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet