zondag 26 augustus 2012

Holiday Spirit

Gelukkig dat mijn probleem met fotos uploaden weer is verholpen dank to Ashley. Wat is dat frustrerend zeg, je wil wel maar het gaat niet maar goed. Gelukkig zijn er veel in blogland die je willen helpen. Ik heb net even een simpel kaartje gemaakt aangezien niet iedereen van zoveel poespas op een kaart houd en ik ook veel volgers heb die het stempelen en kaarten maken net ontdekt hebben.
Ik vind ut toch zon lieverdje deze pingiun. Ik heb hem ingekleurd met Refills van Stampin Up. De achtergrond heb ik gemaakt door een op maat gesneden correspondentiekaart in een embossingmal te doen en door de cuttlebug te halen. Lint erom en...deze heb ik bewust wat laten " hangen " ipv helemaal recht. De stans die ik achter te pingiun heb geplakt is van Marianne Design en met een bijbehorende bloemenstans heb ik de bloem onder in gemaakt. Ik heb twee bloemen gestanst, in een embossingmal gedaan en door de cuttlebug gehaald. Daarna de bloemen wat nat gespoten met Homemade glimmermist en toen een prop van gemaakt, stevig aangdrukken en weer terug gevouwen alleen dan niet al te netjes -). Simpel toch.....Knuffies en een gezellige zondag..Peet

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk om ook eens dit soort kaartjes van je te zien, Ik vind het heel erg mooi.

  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super geslaagd meid,een mooie kerstkaart er bij.

  Groetjes Christina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi peet
  geweldig jij bent ook van alle markten thuis:-)0 een totaal andere kaart als wat je gewoonlijk maakt maar wel erg mooi en leuk!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi, verandering van smaak doet eten! Zo blijf je *creatief*. (als je dat al niet was.....)Alle flauwekul op een regenwolk, het is gewoon een heel leuk kaartje.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig lief kaartje Petra.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk kaartje is dit. Ik vind die afbeelding echt helemaal leuk. Nog nooit eerder gezien....

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet