donderdag 21 februari 2013

Imagine

Ik ben door mijn voorraad kaarten heen dus heb ik voor vandaag even een snelle en simpele kaart om te showen, zo kan ik dus mijn voorraad razendsnel bij vullen haha.

Bij nader inzien was het mooier geweest om het lint iets lager te plakken maar dat doen we bij de volgende dan maar. Deze zit iets te stevig vast geplakt grijns. Al het materiaal is van Stampin` Up wat ik heb gebruikt en de Honeycomb embossingmal is toch wel een favoriet van mij. De volgende kaart met deze mal ligt al klaar voor de finisching touch en ik vrees met grote vrezen dat deze mal nog vaak langs komt waaien. De brad in het midden van de vlinder is ook een die op mijn favo lijstje staat.
De brad bestaat uit twee delen. 1: de Brad zelf, en naar mijn idee voor alle soorten kaarten te gebruiken.
                                                2: een soort van zelfklevend dotje die je op de brad plakt ( eerder deed ik dit met Glossy Accents) . Met behulp van een punch ( itty bitty shapes set) heb ik uit het zelfde design papier van de kaart een klein rondje geponst die precies in het midden van de brad past, daarop het ik dat dotje geplakt..ziet er leuk uit toch? Uiteraard kun je ook een plakparel in het midden plakken of een knoop das maar net wat je wilt.  Fijne donderdag allemaal en dikke knuf Peet

7 opmerkingen:

  1. Van iets snel en simpel weet jij weer iets heel moois mee te maken ;-)

    Liefs, Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er weer heel erg leuk uit Peet, en ja, dat lintje zou ik ook lager doen, maar ach, ziet de volgende kaart er weer anders uit dan deze.

    Groetjes Jet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schatje weer, zo mooi met die brad ook.
    ik heb je al een privemailtje gestuurd om je te bedanken voor mijn mooie prijs die ik bij jou gewonnen had maar wilde nu even laten weten dat ik het op mijn blog geplaatst heb, kijk maar eens als je het leuk vindt en tijd hebt.
    Ik ben nu weer weg, werken.........
    liefs Hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat prachtig gemaakt Petra.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hij is weer ontzettend leuk!!
    Die Brad is supergaaf!!!
    En benieuwd naar je volgende....
    Groetjesssss

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi kaartje, leuke kleuren. Blauw(!) en beige.(of is het grijs)
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hele leuke kaart, en mooi afgewerkt.
    Groetjes kuiserke

    BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet