woensdag 3 oktober 2012

To Do ....Notitieblok

Ik heb al een hele tijd zon saai memo blok op me buro liggen met van die gezellige To-Do plak memo blaadjes en ik vond hem zo saai dat k daar toch even wat aan heb gedaan...
Tis een heerlijk dik memoblok waar ik voorlopig wel even mee vooruit kan..alhoewel..Ik heb uit een stuk lego doos ( lekker stevig karton  en wie wat bewaard heeft een boel...troep hihi) een stuk van 11,5 x 8,5 gesneden en deze beplakt met ..jawel restjes papier en als ik het goed heb onthouden is dit papier van Basic Grey. De randen zijn bewerkt met Distress Brushed Corduroy.
Om het blok heb ik een stuk Biasband geplakt. De bloemen en de vlinder waren wit ( ik haal het liefst alles in het wit zodat ik het in de bijpassende kleur kan kleuren ) en heb ik bespoten met HomeMade Glimmermist. De lieve muisjes onderin zijn een poezieplaatje van de Action evenals de plakparels. Doordat ik de bloemen met Glimmermist heb bespoten kon ik ze mooi kreuken en in de vorm kneden als ik wilde, oplaten drogen en  je hebt een pracht bloem. De tekst " to do " heb ik met Rub Ons van My MInds Eye gemaakt en die heb ik op een afdruk van een Journal stempel geplakt.
Onder de bloem heb ik een stukje magneet geplakt en boven op het boekje ook zodat ik het memoboekje kan sluiten..Mooi weg gewerkt toch? Zo kun je de lieve muisjes goed zien, vond ze wel toepasselijk op dit boekje.
De binnenkant kon ik uiteraard niet te dik beplakken anders kon me het boekje niet meer dicht maar met een leuke poezieplaatje en plakparels ( action ) kom je ook al een heel eind. Het memo blok heb ik bij de Hema weg gehaald en hadden ze helaas alleen met een blauwe rand :-(...Knuffies en een fijne droge woensdag Peet

18 opmerkingen:

  1. Tja, nu regent het hier hihi, kan niet elke dag mooi weer zijn tenslotte.

    Wat een pracht van een memo-blokje heb je gemaakt. Wel te hopen dat je de kaft met een "navulopening" hebt gemaakt zodat, als het blokje op is je er een nieuwe in kan doen.Zou zonde zijn anders. (Enne... die blauwe rand kan je misschien ook met inkt een andere bijpassende kleur geven toch?)

    Groetjes Henriƫtte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die heb je weer leuk gepimpt zeg,
    zeer mooi geworden.
    Die muisjes zijn ook erg leuk.
    Je to do bloc zal nu vast meer gebruikt
    worden als hij op je bureau ligt te
    stralen ☺

    Grtjs Erica.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohhh meis beeldschoon gemaakt weer hoor !!

    Dikke knuf xxx Ilonka

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geweldige creatie met mooie details Peet!
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi gemaakt Peet !!
    Ik zou m nu helemaal niet meer gebruiken, alleen maar naar kijken....LOL

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hee Petra,gaaf joh,dat ziet er gezellig uit!Je zegt dat je dat blok bij de Hema weg hebt gehaald,zullen ze blij mee zijn,hahaha,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. hoi peet
    oohh wat is ie leuk,dat is toch een feest op je werkplek om daar naar te kijken!!
    wil je soms mijn adres?(grapje)
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hij is super leuk geworden. Hopen dat je To do list voorlopig nog lang aangevuld blijft, zodathij nog lang op je buro kan liggen pronken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. hij is indardaad niet saai meer uit peet ziet er super gaaf uit grt jans

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Een aanwinst voor op je bureau! Zo issie top!
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dat is wel een heel sjiek notitieblok geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Het bloc ziet er inderdaad heel leuk en gezellig uit. Ik heb goed rondgekeken op je blog en zie weer een heleboel leuke kaarten en andere werken.
    Groetjes Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ook dit is weer heel erg leuk geworden. Gelukkig heb je de inspiratie weer terug, toch???
    groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat heb je dit prachtig gemaakt.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet