woensdag 6 maart 2013

Kerstkaart In De Lente..

Blijft een vreemde combinatie maar goed er zijn wel meer dingen vreemd toch?
Lang geleden dat ik iets vintages achtig heb gemaakt dus vandaag moest het eraan geloven. Het plaatje is van Marianne Design evenals de ster stans die ik heb gebruikt onder aan de kaart. Verder heb ik allemaal stukjes rest papier gebruikt, de bak word voller en voller en ik moet toch vaker  " afval" kaartjes maken :-)
Achter het plaatje heb ik een tag geplaats, een hele eenvoudige maar in combinatie met de kaart vind ik hem precies goed. Ik heb alle randen bewerkt met Distress Frayed Burlap.
De tag heb ik bestempelt met stempels van Elines Huis, die blijven ook zo leuk al zeg ik het zelf.
Aankomende vrijdag plaats ik ws geen filmpje, heb ivm nachtjes werken geen tijd om uitgebreid te snuffelen maar ik plaats dan iets anders...Knuf en fijne woensdag Peet

8 opmerkingen:

  1. Heerlijk zo'n afvalbak hihi, zolang je je kaartje er maar niet ingooit haha.
    Hij is weer toppie en idd je tag is juist mooi erbij! Soms is eenvoud de beste keuze.
    Succes met je nachten!
    Goetjesssss

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een bjoetie van een kaart.
    Kan best hoor, een kerstkaart, officieel is het toch pas 21 maart lente. En ja, volgens je schema moet je trouwens ook wel, heel het jaar door zelfs :).

    Liefs Jet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is een lieffie hoor en niks mis met eenvoud.Succes met je nacht-werk,lijkt me pittig,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie kaart hoor, ik hou wel van de vintagestijl. Tja, in de zon zitten en Kerstkaarten maken, geen ramp toch hihi.
    liefs Hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een briljant idea. Om die tag achter het plaatje te schuiven. Heel lief kaartje heb je gemaakt. Mooi al die laagjes en dar ribben is ook helemaal super.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb er even over na moeten denken: is een kerstkaart in de lente een vreemde combinatie? Als ik de weerman moet geloven krijgen we straks weer winterweer. Zo vreemd is het niet. Maar aan de andere kant zijn geel-groen-paars en een beetje oranje met dit weer misschien wel gepastere kleuren. Eigenlijk geloof ik dat kerstkaarten altijd wel kunnen..... al was het alleen maar omdat je er zoveel van nodig hebt en heel toevallig allemaal op dezelfde dag. Gunst, ik word er helemaal filosofisch van. Hoe dan ook, je moet de groe(n)ten van HAK hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ziet er schitterend uit peet vind het wel wat hebben de vintage look grt jans

    BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet